- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
kell? Akkor vedd meg.
Ha meg most nem veszel, akkor usd be, hogy http://alby.hu/, eleg olcso szerszamok, 2 vagy 3 ev garral.
szerk: szerintem inkabb a flex-addonos verziot vedd, a +izek kozott nincs semmi uj, csak ugyan azok tobb peldanyban. Flex fej meg jol jon neha.
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
most látom ferm fct-500p 128 kiegészítővel 4990 péz
mégis lehet h inkább ezt kéne megvenni???
ki tudja hol lehet ilyet miskolcon vasárnap kapni???
ja plusz áfa
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
de ha nem használiom sokat ????
ökörködni jóóóó
csak adja meg magát vettem én má csomó ilyen akciós szerszámot.
eccer egy dudókulcsészletet vettem 24 részeset 1200-ér, nem minőség és csak a csavarhúzón a műanyag tört ketté 1 év után.
na de mégis ami kéccer annyi az nekem drága.
ennyi pézér megéri vagy nem????
ha lehet még ma válaszolj(jatok) -
golyani
őstag
hello plíz válaszoljatok!!!!!!!
én szertenék venni ilyen gépet van a korába 3190-ér ilyen : (megéri)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hell
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy valakit érdekel.
A Baum@xban lehet kapni, 7999.- Ft -ért, Einkell márkanévvel, multigépet.
Ami miatt érdekes lehet, hogy a tartozékai között szerepel
- flexibilis tengely, állvány !
Bővebben: link
Hell
ui.: Ez nem reklám, hanem segítség, ötlet, ...! -
Integra
titán
válasz
KergeK@csa #40 üzenetére
haliho
ipari méretű és teljesítményű flex-et tudok kölcsönadni ha gondolod...
a szépség ugyan másodlagos, de igen hatásos az eredmény -
.::cHeKkk::.
tag
Nekem is van egy ilyen csoda masinám (FERM FCT-500P ) de én flexibilis tengely nélkül vettem még annó. Na most kérdezném nem adna e el valaki egyet? CSAK egy ilyen tengely vagy mi kéne!!
-
LukE
veterán
válasz
KergeK@csa #40 üzenetére
Ez (vagy bm. kis kombi túl) ekkora lik kivágására szerintem nem a leg megfelelőbb. Ha va dekopír, akkor szerintem azzal kéne. Ha nincs, akkor sok. Vagy ha reinforcedet veszel, akkor kevesebb, de az meg/db drága...
onlány boltjuk van... -
KergeK@csa
tag
Szevasztok!
Most akarok venni egy FERM FCT-500P kombi-eszközt.
Viszont az eddigiekből nem tudom igazán levonni, hogy mondjuk egy-egy 8 centis ventinyílás vágása melyik korongből mennyit fogyasztana el. Ha van valakinek tapasztalata, ötlete, az mondja már el pls.
És hogy pontosan melyik csomag is az az Alby-nál, mert valszeg postai úton lesz rendelve, ott meg nem tudok rámutatni boltban, hogy azt kérném. ;)
Előre is thx mindenkinek. -
atuci
őstag
Én imádok barkácsolni, nevezhető ez hobbinak is, de a lakásfelújítást szeretem a legjobban. Először jól szétszeded a kérót, aztán meg több évig hallgatod az elismeréseket, milyen szép lett, meg milyen ügyes vagy.
Arra már rájöttem, hogy dolgozni, csak jó szerszámmal lehet, ezért nem ajánlom senkinek sem az olcsó gagyi cuccokat. Bele kell invesztálni egy kicsit, de ezeket a gépeket nem 1-2 évre veszed meg. És ne add kölcsön senkinek!! Én inkább segítek a haveroknak bármiben, mert már volt olyan munkatársam, aki darabokban hozta vissza a fúrógépem: egyszer csak szétesett.
Hát mi a túrót kellet azzal csinálni, hogy szétessen? -
atuci
őstag
A dekopír csak akkor teszi hullámossá, ha nem megfelelő rögzítést használsz, vagy beszorul a fűrészlap, és a vékony lemezt berezegteti. De ha óvatosan csinálod( nem mmint egy állat) akkor semmi gond sem lehet. A Ferm dekopír kifejezetten jó árban van, de szerintem hiába kell csak néhány vágásra dekopír, akkor sem vegyél gagyi 3000-ért valami ok. vagy TIP márkájút, mert csak szívni fogsz vele. A Ferm olcsóbb mint a B&D ,Bosch vagy Skil, de a profi Metabo vagy Makita gépeket már meg sem említem.
-
atuci
őstag
Hali!
Én a héten vettem egy FERM FCT400F típust az Alby-tól 7500.- ért.
Szerintem megérte.
Ez azért jó mert van hozzá egy flexibilis tengely, és sokkal könnyebb vele dolgozni, mintha csak a gépet fognád .És egy állvány is , amire felakaszthatod a gépet, ne az asztalon zörögjön, mikor a flexi tengelyt használod.
Így néz ki:
3 év gari van rá, és egy szürke műanyag kofferban van -
Integra
titán
haliho
Dremel egyszerűen megarulz, egyetleb bibi, az pedig az ára
minden barkács kötelező szerszámos cuccává tenném, valami hihetetlen profi kis kütyü. csak ne lenne a legkisebb verzió is belőle 30rugó...
és ha sokat használod akkor máris a 45ezreset köll venni..
viszont nem megy tönkre!!
ez tipikusan az a termék amit amikor megveszel, húzod az orrod mint atom és fáj minden kiadott ezer ft, aztán mikor első alkalommal használtad, soha többet nem fogsz morogni a kiadott pízen -
KergeK@csa
tag
válasz
KergeK@csa #29 üzenetére
Pls, segítsen valaki
-
KergeK@csa
tag
Szevasztok!
Most akarok venni egy FERM FCT-500P kombi-eszközt.
Viszont az eddigiekből nem tudom igazán levonni, hogy mondjuk egy-egy 8 centis ventinyílás vágása melyik alkatrészéből mennyit fogyasztana el. Ha van valakinek tapasztalata, ötlete, az mondja már el.
És hogy pontosan melyik csomag is az az Alby-nál, mert valszeg postai úton lesz rendelve, ott meg nem tudok rámutatni boltban, hogy azt kérném. ;)
Előre is thx -
kbalage2
aktív tag
Jah elolvastam
Nekem csak egy szimpla 12 centis likat kéne az oldallapra varázsolni, gondolom kevesebb is elég lesz. Az eredeti készletből már elhasználtam minimum 5 darabot a gépre meg próbálgatni. És nemnagyon akarok még dekopírba is invesztálni, főleg mert arról azt hallottam hogy hullámossá teheti a lapot. Albyhoz majd benézek meg csekkelem ezt a Nóniuszt is thnx.
-
LukE
veterán
ha nem akarod kulonosen hasznalni, akkor szerintem majd' mind1 (persze bizonyos szint felett).
Alby-nal van dekopir is olcsoert, meg femvago lap, annal olcsobbert talan akcio-ban kapsz normalisat. Asszem legalabbis, nem nezegettem mostanaban dekopir arakat. Nekem 1 regi Black&Decker van. (ja, ha veszel hozza lapot, akkor bele valot vegyel, mert van legalabb 2-3 fele picit kulonbozo gyartmany. De elado biztos tudja majd.)
szellem-> alby.hu, ok a ferm importorei, vagy valami hasonlo, es pofatlanul olcso toluk kozvetlenul bevasarolva... -
LukE
veterán
ezt ugye elolvastad: ''several (10 – 30) Heavy Duty Cut-off wheel''
mert beledaralt abba a kis izebe annyi korongot. (ugyan ez a gyengebb kivago korong, az uvegszalas lassabban fogy ugyan, de azis elfogy)
(alby-tol lehet venni mindenfele kopo cumot 1 csomagban, talan meg az, de abbol is sok kell...)
Ez van. Illetve megsem alternetivak: acel ize, noniusz.hu, van nekik vagy millio fele, bar nem probaltam, de biztos van jo is.
Vagy amit inkabb tudnek ajanlani nagy vagashoz az a dekopir. Szerintem mashol sem lehet sokkal olcsobban megvenni a kivago korongokat, es viszonylag rovid ido alatt bejonne az ara szerintem. -
kbalage2
aktív tag
Hamár ittvan ez a topic akkor ide
Szal meg tudná vki mondani hol tudnék vágókorongokat venni ilyen kézi-kütyühöz? Gép oldallapját kéne vágni és amit a Fermhez adnak nem elég hatékony. Lehet Dremel is ha nem túl drága, Ob*ba néztem ott 5+k egy pár darabos készletOlyasmire gondoltam amit itt használ a srác Bővebben: link
-
kíváncsi
őstag
kössz a hellpet szegedi vagyok de majd felmegyek valamelyik nap elég jó cuccnak tűnik remélem olyan házat csinálok vele majd amivel bejutok a szeptemberi modding versenyre és nyerek (remélem akkor a fődíj már egy x800pro lesz vagy xt) x800xt-t és akkor vissza is jött az ára
álmok nélkül nem lehet élni -
LukE
veterán
telefonolj oda nekik eotte, hogy van-e eppen raktaron. Aztan keresd fel oket(jol el vannak bujva, de meg lehet oket talalni).
Az oldalukon a postakoltseggel dusitott arak szerepelnek, mikor odamentem, es mondta a ficko, hogy posta nelkul olcsobb
(FCT-500P, es az egyik dekopir 10k+fa korul van, talan kevesebb) -
kbalage2
aktív tag
Nem, mehecc személyesen is, kicsit cseles a bejutás szimpla ajtó szinte minden felirat nélkül és csöngetni kell (legalábbis amikor én ott jártam ez volt a procedúra
).
Az előbbi kérdésedre meg annyi, hogy a gépházat simán vágtam vele, a ház borítása már neccesebb a gyári cuccal, eléggé gyorsan megeszi a korongot. Most keresek vmi hatékonyabbat fejet rá.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
attol fugg, hogy mire kell. Ha nagyobb format akarsz vagni, akkor 1 dekopir, 2 femvago lap, es azzal fel tucat oldallapot ki tudsz vagni gyorsan. Ha aprolekosabb munkara, akkor valami multitool(ezzel aztan jon a kovetkezo gond: acel eleg gyorsan eszi a kivago korongokat. Lehet kapni acel/HSS korfuresz szeru izet, de az se tart olyan sokaig). Szoval a rovid valasz: is
Jah, es otletekhez pedig ajanlom a dremel oldalat: Bővebben: link, ugyan angol, de akar a kepek alapjan is ki lehet talalni.
vagy ottvan a radikalmod, egy szepen kivitelezett mod: Bővebben: link
amit az alap fermhez adtak, azzal lehet vagni, gravirozni, csiszolni, korlatozott mertekben furni (azert megsem egy tobbszaz W-os dog)
plexibe kisse csapagyas furoval, es sima 1mm-es furo fejjel graviroztam kb 1.5 eve, ugyan kozelrol laccik, hogy lehetne jobb is, de kivilagitva majdnem tokeletes. -
LukE
veterán
a dremel rovidebb
dekopir masra valo, ilyen egyszeru. Polo egyenesen, vagy ~3cm-nel nagyobb sugaru koroket szerintem dekopirral egyszerubb es gyorsabb kivagni, reszelni meg ugyis kell utanna.
(ja, es alby-nal telleg qrva olcso, van ra 2 ev garr, es kinyirhatsz 3-4-et es meg mindig olcsobb volt, mint 1 dremel. Meg a dremel is meghal 1 ido utan, szoval hacsak nem fanatikus valaki, akkor szerintem jobb valasztas a ferm)
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Akkor ennek végülis az a neve hogy kombi-eszköz?
-
kbalage2
aktív tag
Hát ha Dremelt szeretnél venni akkor márkának rögtön ottvan pl. a Dremel
De a viccet félretéve ilyet 20k alatt nemnagyon kapsz, amit én vettem az jópár fokkal olcsóbb és sztem nagyon jó. Itt találhacc róla infot, árat, forgalmazót stb Bővebben: link, FERM FCT-500P kombi-eszköz néven fut
-
kíváncsi
őstag
Hellóka mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy ilyen cuccost és azt szeretném megkérdezni milyen márkát érdemes vásárolni illetve milyen árkategóriában?
Gondolkoztam dekopírfűrészen is de dztem ezzel szebben lehet vágni ti mit gondoltok ?
előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest