Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Szerintem nem a karakter editorból kell feltölteni hanem miután megkezdted a játékot akkor játékon belül bejelentkezel az online log rendszerbe és utána. De egy alap karira nem fogsz szerintem semmit kapni valószínűleg játszani kell előbb többet vele.
Csak olyan pause van amit találtál, de nem is értem milyen másikat keresel benne. Bármikor megnyomod a space-t azt megáll nekem tökéletesen jó így. Egyébként meg nem hiszem el, hogy ennyire nem tetszik és előrendelésbe megvetted. Másik meg az, hogy fél óra alatt nem nagyon lehet megítélni egy rpgt. Kb lvl2 vagy semmi skill semmi talent nuku cucc no tequila no party
. Ha javasolhatom a törp városba menny miután redcliffbe mentél ott szerintem elég jól átjön a hangulat.stefi76 Na ezért nem rakok fel magyarítást rpg hez. Olyan dolgokat írnak, hogy azt se tudom magyarul mit jelent. Angolul legalább értem
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha javasolhatom a törp városba menny miután redcliffbe mentél ott szerintem elég jól átjön a hangulat.
.