Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sargarigo
csendes tag
Üdv!
Én is beruháztam egy ilyen szerkezetbe, ma vettem a MM-ban (mert h*lye..). Elsőre durván jobb mint az elődje, eddig egy dream7-est használtam, amíg a kicsi lányom meg nem győzött róla hogy vegyek másikat. Ugyanis lerántotta az asztalról, és az álmos könyv szerint ez nem jelent jót. Nem is jelentett. A tabnak.
A formavilága kecsesebb mint az elődjének volt, kényelmesen elfér a kezemben. A képernyője összehasonlíthatatlanul jobb, éles mint a borotva, a színei is tetszenek. most az első töltés alatt áll, persze a kedvenc dolgaimat már felpakoltam rá. A wifi nekem is gyengének tűnik, ezzel nem tudom mit lehet tenni. Cserébe hasít mint az olajozott villám!
Ez még az első órás tapasztalat, kíváncsi vagyok mit tud az akku.
Valami gépzabáló alkalmazást/játékot tud valaki ajánlani, hogy mivel nyúzzam?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Vicces képek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs