Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
sargarigo
csendes tag
Üdv!
Én is beruháztam egy ilyen szerkezetbe, ma vettem a MM-ban (mert h*lye..). Elsőre durván jobb mint az elődje, eddig egy dream7-est használtam, amíg a kicsi lányom meg nem győzött róla hogy vegyek másikat. Ugyanis lerántotta az asztalról, és az álmos könyv szerint ez nem jelent jót. Nem is jelentett. A tabnak.
A formavilága kecsesebb mint az elődjének volt, kényelmesen elfér a kezemben. A képernyője összehasonlíthatatlanul jobb, éles mint a borotva, a színei is tetszenek. most az első töltés alatt áll, persze a kedvenc dolgaimat már felpakoltam rá. A wifi nekem is gyengének tűnik, ezzel nem tudom mit lehet tenni. Cserébe hasít mint az olajozott villám!
Ez még az első órás tapasztalat, kíváncsi vagyok mit tud az akku.
Valami gépzabáló alkalmazást/játékot tud valaki ajánlani, hogy mivel nyúzzam?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Autós topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest