- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olsen Banda
csendes tag
Üdv mindenki!
7 napja vettük a DPS Dual 7-et. Szerintünk 10 pont!
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek!