Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olsen Banda
csendes tag
Üdv mindenki!
7 napja vettük a DPS Dual 7-et. Szerintünk 10 pont!
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPad 11 A16 128GB Silver 1 Év Apple Garancia/p4714
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- darkFlash CF8 Pro
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek!