Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olsen Banda
csendes tag
Üdv mindenki!
7 napja vettük a DPS Dual 7-et. Szerintünk 10 pont!
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az aksi tényleg csak 2.5 - 3 órát bír.
Viszont veszett gyors, és mi most bent ragadtunk a hóban, szerencsére egy faluban és nem kint az úton.
Volt net, és a géppel kaptuk a legtöbb infót, mi is történik körülöttünk! Nem hittük, hogy ilyen gyorsan beválik!
De! Nem találok hozzá AUTÓS TÖLTŐT!
Akinek van tippje, hol kapunk, annak nagyon megköszönnénk! És! Olvastam az összes hozzászólást és nem tudom, tudjátok-e, hogy mi egérrel kezeljük a gépet. Ezt még az eladók sem tudták. Mi egy mini egeret tettünk hozzá, és kiválóan üzemel! Továbbá tényleg jó lenne hozzá magyar nyelvű billentyűzetet is valahonnan letölteni. A segítségeket előre is nagyon köszönjük Nektek!