- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm #2226 üzenetére
Akárhogy is ebben a formában ez max papírnehezéknek használható! Mindenesetre kipróbálnám valamilyen más ROM-al is de sajnos semmilyen biztosan kompatibilis ROM-ot nem találtam, ill. lehet, hogy találtam csak nem tudom róla, hogy kompatibilis e, téglát pedig nem csinálnék belőle mert akkor mindenképp ki kellene fizetni. Mondjuk téglaként sem lenne sokkal használhatóbb mint jelenleg
Olvastam itt, hogy van, vagy volt olyan aki IVIEW ROM-al használja, használta viszonylag elégedetten. A Concorde Tab One-ja is valami hasonló lehet legalábbis az oldalon letölthető ROM elnevezése alapján: 86V2tabONEJellyBean20121016.rar Sőt lehet hogy ugyanaz is mert a tabONE-on kívül minden stimmel, a 4.1.1-es verzión kívül még a dátum is, viszont amennyiben ugyanaz mint ami nekem is jelenleg fent van nem sora mennék vele ha felraknám, viszont a Concorde fórumon vannak a gyári ROM-oknak módosított és újabb verziói is amikkel már lehetne esetleg valamilyen eredményt elérni, feltéve persze ha a Concorde tab-ra való fw kompatibilis a nálam lévő DPS 9-el.
Találtam még továbbá ezt az agogo Pixo tab-ról készült nagyon rossz minőségű videót, és a videóhoz tartozó leírásban egy LINKET mindenféle fw-el, minden bizonnyal a hozzá valóval is. Ennél a tab-nál modellegyezőséget találtam a Dream 9-el, mindkettő M758A.
Hát nem tudom, hogy kapok vagy találok e választ de úgy érzem már így is túl sok időt pazaroltam erre a dologra, bár örülnék neki ha nem értelmetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest