Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Akárhogy is ebben a formában ez max papírnehezéknek használható! Mindenesetre kipróbálnám valamilyen más ROM-al is de sajnos semmilyen biztosan kompatibilis ROM-ot nem találtam, ill. lehet, hogy találtam csak nem tudom róla, hogy kompatibilis e, téglát pedig nem csinálnék belőle mert akkor mindenképp ki kellene fizetni. Mondjuk téglaként sem lenne sokkal használhatóbb mint jelenleg

Olvastam itt, hogy van, vagy volt olyan aki IVIEW ROM-al használja, használta viszonylag elégedetten. A Concorde Tab One-ja is valami hasonló lehet legalábbis az oldalon letölthető ROM elnevezése alapján: 86V2tabONEJellyBean20121016.rar Sőt lehet hogy ugyanaz is mert a tabONE-on kívül minden stimmel, a 4.1.1-es verzión kívül még a dátum is, viszont amennyiben ugyanaz mint ami nekem is jelenleg fent van nem sora mennék vele ha felraknám, viszont a Concorde fórumon vannak a gyári ROM-oknak módosított és újabb verziói is amikkel már lehetne esetleg valamilyen eredményt elérni, feltéve persze ha a Concorde tab-ra való fw kompatibilis a nálam lévő DPS 9-el.
Találtam még továbbá ezt az agogo Pixo tab-ról készült nagyon rossz minőségű videót, és a videóhoz tartozó leírásban egy LINKET mindenféle fw-el, minden bizonnyal a hozzá valóval is. Ennél a tab-nál modellegyezőséget találtam a Dream 9-el, mindkettő M758A.
Hát nem tudom, hogy kapok vagy találok e választ de úgy érzem már így is túl sok időt pazaroltam erre a dologra, bár örülnék neki ha nem értelmetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest