Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
Szia Domy, egy elég hülye de fontos kérdésem lenne
látom ASUS P4GPL-X -ed van, nekem is ez lesz jövő héten remélem, szóval az XP-120 rendesen rámegy neked? mert ahogy nézem a cpu socket kicsit fentre került ezenknél a lapoknál, és nemtom rendesen ráfér-e majd, mert sztem az én sonic towerem tuti nem fér rá
[link]
(ja és ha keresel még CT 479-et lehet tudok segiteni, mert énis most fogok rendelni) -
gerjus
senior tag
ott van alairasomban a ket a data 533 as 2,5/3/3/7 en mennek dualban nyilvan 740 es M cuccos 1,73/533 meg alaplap ugye olyan mint tied 460 as tap atalakito meg ahoz a gyari venti mert meg nem raktam ra a vizhutest !
mi erdekel meg ! hogyan allitok szorzot win alol ? minden pentium M en lehet ? -
gerjus
senior tag
de en nemtudok szorzot allitani ti igen ?
hat feljebb irtam egy-ket eredmenyt amire emlekszem de hetvegen nem otthon vagyok majd hetfon tolok meg fel meg kepet is , egyenlore sima gyari hutovel megy!
ja igen visszaterve milyen lefogatoval lrakod ra a zalmann blokkot ?
hogyerted hogy hogy nez ki ? -
gerjus
senior tag
blokkom nekem is van de mivel raktad ra a szabvany 478 as rogzitokeret ramegy ?
gondoltam majd buherok ra valamit de ha van ra gyari megoldas akkor inkabb az ! Innova blokkom van !
ahham akkor lehet ezert nem ment mar 210 s FSB n bar olyan kicsi tulhajtast birnia kene a vidkarinaka DFI lapomban tobbet is birt, 250 FSB nel sem fixaltam , vagycsak en nem ertek valamit ?
a 855 chipseta noti chipset ugye ? senkinek sincsen olyanja itt a kornyeken ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest