Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csak az event idejére van ilyen drop rendszer?
-
rt06
veterán
válasz
wikings2
üzenetére
ezt a konkret kepet nem tudom mikori, de par eve tenylegesen szettrollkodta a sok dotas (akarom mondani dotos) retard a volvo oldalat (es nem azert, mert oroszok, hanem mert retardalt kis csirak)
a vegen mar a volvo post-olt a valve-nek, fogy fixaljak mar meg a szervereiket -
-
törölt tag
-
Pocok256
veterán
válasz
wikings2
üzenetére
Hát én ezt kaptam eventen.
Lényeg hogy hozni kell WK t magnust és az új hőst. LS magnus sebzése és az új hős gyógyítása. Eszméletlen op ... 22 perc alatt betoltuk mind a 3 oldalt. EZ win.
-
törölt tag
Kurva event miatt már játszani sem lehet, hero picknél kidobta az egész teamet

-
Hokunda
senior tag
válasz
NoSkill
üzenetére
De elginkább arra leszek kiváncsi hogy kapunk ezért valami kárpotlást hogy használhatatlkan az egész játék ?
A következő arcana 50 euro centtel olcsóbb lesz, így a f2p skineket megkaphatod 6000+ ftért.
Úgy is kelendő lesz, meg így is az, hogy fújolás van, ahhoz képest boldog boldogtalan szórja a pénzt rá. -
wikings2
őstag
válasz
NoSkill
üzenetére
Nem hiszem, most sikerült bejutnom és az ellenfél csapatában volt játékos aki 80 eurót költött már pontra és mondta hogy már 4 winje van, és mindig bejut, szóval a kivétel szentesít, ha meg van 1 példa aki ennyi pénzt beletolt, akkor több is, szóval nagy az isten állatkertje is.
-
-
-conrad-
addikt
eddigi legjobb, legátgondoltabb event!

-
Pocok256
veterán
válasz
wikings2
üzenetére
Van egy sejtésem, hogy csak az európai szerverek haltak meg gabe kis hazájában szerintem minden rendben van

(#14169) NoSkill
Akkor még arról ne is beszéljünk ami DAC on volt. LAgg party nézhetetlen meccsek .. 1 órás várakozások mert beszarik a dedikált szerver amin a játékosok játszanának
Nevetséges.... -
törölt tag
Nem elég hogy az event valami borzalom, de még a szerverek is lehalnak..gg
-
Pocok256
veterán
Na a mostani event is nagyon minőségi volt
Abban a pillanatban ahogy elkezdődött lehalt az egész dota 2 hálózat 
-
NoSkill
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Csak akkor van event ha az 1 órás visszaszámláló lejár, akkor van 10 perced hogy keress egy játékot és az lesz az eventes rész.
Valaki rájött hogy milyen időközönként van az event?
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Angol tudásom nem nincs, fordító rendszerint félrefordít, de azért kösz.
-
EmptyParadox
senior tag
-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Akkor hogy működik ez az event? Játszottam egyet és hagyományos meccs volt, annyi különbséggel, hogy láttam a lobbyban ment valami visszaszámláló, meg a magyar chatin írogattak, hogy inv...
-
-Faceless-
őstag
Istenem, de elegem van. Az ilyen semmire való köcsögöket, ahogy vannak kitiltanám a franca...
6 slotos medusa, és 5 slotos pa elmegy split pushra, amíg jugger, és sven már az tier 4-et szedi. Szándékosan eldobták a meccset csak, mert fogadtam rá. Simán nyertünk volna, egyszerűen nem értem miért lelnek ebben örömöt... -
EmptyParadox
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem kell hozzá cm arcana.
-
-
wikings2
őstag
Igazából ezzel kb le is írták a saját eventjüket, eszmei értéke a trófeának a győzelemért, és a szettnek amit belőle kapsz semmi se lesz.
-
rt06
veterán
válasz
-Faceless-
üzenetére
ilyenkor el kell magyarazni, hogy KS = kill secured
-
NoSkill
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Semmi extra , rendes játékmód az egész csak 5 percenként ha jól emlékszem spawnol egy sárkány aki segíti a csaapatod. Ability pontért tudod erősíteni stb. Most azt keresem hogy milyen időközönként van ez az eventes rész.
-
Holnap belevetem magam ebbe a csodálatos event-be, hogy működik ez?

-
-Faceless-
őstag
-
xuldar
addikt
GJ volvo. Egy valag pénzt kiszednek a dotából, de nem telik legalább átmeneti szerverbérlésre, hogy bírják az event-rohamot. Folyamat kidobál, minden 10. tud elindulni. Ha el is indul, még mindig esélyes, hogy kidob pick közben.
-
NoSkill
csendes tag
Sikeresen megcsináltam pár db ilyet " charm of the crucible jewel " és meg is lett a 3 win amiért kaptam 1 ládát és egy csodálatosan rusnya Furion pack esett : (
Valakinek esett már valami értelmes vagy esetleg arcana?
-
.LnB
titán
Ezt az eventes hátteret meg lehet majd tartani amivel most indul a játék? Nekem nagyon tetszik!
-
PitbullStyle
tag
Ma egész este unranked AP-t fogok játszani CM arcanával, akinek van kedve csatlakozni, az vegyen fel.
szerk: ha esetleg nem jönne át: pont farmolás miatt az eventre

-
lebesgue
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
VG.Hao?
https://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2vlil4/iceiceice_ama/coiq9rn
VG.Haovost... -
törölt tag
-
Hogyan működik ez a New Bloom pontgyűjtős dolog?
-
.LnB
titán
Nem is volt még téma a VG és Black^ esete?

-
wikings2
őstag
válasz
PitbullStyle
üzenetére
A tegnapi bugtenger old mapra ráhúzott kínai effektek óta erre azt tudom csak válaszolni, hogy ők sem tudják.
-
PitbullStyle
tag
Az eventen lehetséges random MM-el részt venni egyedül is, vagy kizárólag akkor jelentkezhetsz, ha van melletted egy 5-ös party? Utálom, hogy semmi sincs rendesen dokumentálva, meg ilyen félig kitalált mostanában minden ami a Dotában van...
-
D4v3
őstag
Nem olyan rossz ötlet ez. Heroes of the stormban Tassadar maga körül tud adni visiont, mint Kotol és az invit is mutatja 3 mp-ig vagy meddig. Ez ha kellően nagy CD-n van, tehát nem lehet 15 mp-ként nyomogatni, akkor annyira azért nem OP. Wardokat nem is kéne mutatnia.
-
burny
aktív tag
Vagy batrider + gem
night stalker + agha + gem. -
xuldar
addikt
Pedig használnak wardot, induláskor 1 sentryt meg 1 observert meg szoktak venni. Csak az induló aranyból még egy marék mást is venni kell. Mozgatható true visionnek ott a gem meg a Necro. Picit durva lenne, ha 1db skillből látni lehetne minden invis hőst, wardot, satöbbit. Bh, ta, bf-re instapick lenne, semmi értelme.
Különben van olyan hős, akinek részleges true visionje van, Zeusznak hívják. -
wikings2
őstag
igazából szerintem a bent levő aktív képességek (track, amplify dmg, tunder strike, lightning bolt, stb) felváltják a passzív hiányát, egy élő sentry ward valahogy nem passzolna bele a jelenlegi játékmechanikába a vásárolható dustokkal, gemekkel ahogy írtad, max ha valamiféle ügyeskedést igénylő képességről beszélünk, de akkor meg már megint ott tartunk hogy még sem passzív a képeségg
, abár kompromisszumokkal lehetne, például ha hasonlóan rikihez neki is lenne passzív láthatatlansága, és ehhez mérten gyengébb is lenne a többi látható hőshöz képest, vagy szimplán egy intes support lenne aki egy nyx féle ulti után láthatatlaná válna és láthatatlant is detektálna instant. -
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ebben nem vagyok feltétlenül biztos. Pont azt figyeltem DAC-on, hogy early game-ben mennyire nem használnak wardot a csapatok. Nem láttad? Jó ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igazad. De ugye elsősorban gondolom ezért bannolnák, a wardok miatt. Invis hősök annyira nem népszerűek most szerintem.
-
.LnB
titán
Azon gondolkodtam, hogy miért nincs olyan hős aminek az az egyik passzív képessége, hogy látja az invis egységeket, tárgyakat?
Aztán természetesen meg is válaszoltam magamnak, mert ott a sentry, gem, dust. De akkor is
-
wikings2
őstag
válasz
anddrew
üzenetére
3 hős volt tegnapig aki még nem került be, dota1 ből ahova már nem igazán jönnek frissítések, kb az új map előtti verzió van bent néhány ballansz patchet leszámítva. még 2 hős hiányzik, szóval őket úgymond ismerni, de amíg ők nem kerülnek át addig totálisan új hős sem várható, de szerintem ezt idén megtudják lépni révén hogy pit lord fájlok is vannak már a dota2 mappában és arc warden sem egy túl bonyolult hős, minden képessége valamilyen módon már bentvan a játékban csak lekell modellezni.
más: Szerintem ember legyen a talpán aki 140 eurót kitud adni zsebből egy dc hookért ha beszeretné szerezni vagy egy 90 eurós fire lotus / 70 eurós timebreakerért csak azért mert nem volt 3 éve ott a gép előtt és nem játszotta véresre a játékot hogy megszerezhesse ezeket a kozmetikumokat. én az eventekre úgy tekintek amelyekből pénz is szerezhető mint lehetőségekre hogy a megfelelő mennyiséget megszerezhessem ezekre a tárgyakra anélkül hogy bármiféle pénzt is kellene önerőből befizetnem. no meg mivel wallett pénz így csak legál körülmények között eszmei értékről beszélhetünk amiből mégiscsak egy jó xx% ot lehúz magának a volvo amint megveszed a marketon listázott tárgyat, szóval nem kell őket sajnálni. azzal egyet tudok érteni hogy aki csak azért van itt hogy pénzt húzzon ki a játékból egy 2k szinttel ahonnan semmi affinitás sincs továbblépni révén hogy nem ezért játszik az "szánalmas", de akinek közel 6 éve van benne és semmilyen haszonszerzési célja sincs csak napi 8-10 óra játék után felüdülésként pár kozmetikumot beakar szerezni/ kiakar szedni egy eventből azzal szerintem semmi probléma sincs. tavaly feldobták egész magasra a labdát és aki látta ezt az kapott magán és lecsapta. nem kell ennek idén is így történnie, de az új droprendszer és pa arcana óta nagyon lehúzósak lettek az eventek, ahhoz képest amit nyújtanak az előtte levőkhöz képest. (mondjuk az elmúlt 10 treasureben található szettek többsége egy pixeles minősíthetetlen tucatgyártmány semmi eredetiséggel)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
anddrew
üzenetére
Manapság épp most jött egy új hős, Winter Wyvern. Még kettő nincs implementálva az eredeti DotA-ból, azok majd talán idén még bekerülhetnek a játékba. Pitlord legalább is.
-
anddrew
tag
Üdv. Még manapság is szoktak jönni új hősök a játékba? Még kezdő vagyok a Dota 2 világában...
-
Sinesol
veterán
Játszani kellene inkább és nem azon gondolkodni hogy hogyan lehet pénzt kiszedni belőle. Annyira szánalmas ez a hozzáállás. Én nagyon is örülök hogy ilyen irányba ment az utóbbi időben a dolog, hogy próbálnak valamit tenni a nyerészkedés ellen. Komolyan tavaly már hányinger kerülgetett hogy minden chaten, fórumon csak a trade ment... ennek nem erről kéne szólnia.
Remélem a valve továbbra is megtesz mindent azért, hogy keresztbe tegyen azoknak akik nem a játék miatt vannnak a dota2-ben.
Eventek hidegen hagynak, mióta csak az itemfarmot jelenti az embereknek játék helyett. Másrészt meg semmi köze az eventnek a dotához szóval tökmind1 mi van benne. -
wikings2
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
minden nap pár alkalommal megfog jelenni egy időzitő a játékban ami 10 perctől számol vissza, ekkor kell csapatot verbuválni és belehet lépni harcoltatni egy másik csapat ellen a years beasteteket, a pontokkal különféle erősítéseket, képességeket lehet neki adni és utasításokat kiadni neki, értelemszerűen az nyer akinek a szörnye előbb veri szét az ellenséges ancientet. lehúzósnak tűnik egyelőre de nem tudni hogy milyen treasureket ad az event, mert ha a mostani szenny 1-2 euró itemes ládakat akkor egy kalap szar, ha megint lehet kapni heaven piercing pauldron és társait valamilyen jelzővel (mint az aus tavaly) akkor megint 3-4-5 eurót fog érni a treasure és talán érdemes grindelni az eventet.
-
CtiveR
tag
Én most nem vágom ezt az eventet
Lehet akkor harcolni azzal a nagy valamivel vagy sem vagy gyüjtögessük ezt a retek pontot vagy éltessük még őket 100€-val hogy legyen 13120 pontunk és örüljünk?
eléggé lehúzós most már ez az ipar.. -
wikings2
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Az event is bekerült most már jó minden, de ez az event egy pénznyelő szar lett... Tavaly 160 eurót kiszedtem belőle, most meg 4 reward szint van, meg mindig egy garantált kinyitható láda amiben a mostanság elterjedt retek 1-2 eurós kiégetős szettek vannak. GG wp, ebből se kérek.
-
wikings2
őstag
Ezek a nyomoroncok a regi mapra rakták rá a kínai csicsát, minden bugos mint a retek :'D
-
Pocok256
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Durván szánalmas.
-
wikings2
őstag
Amúgy azt hol írják hogy csak az arcanával lehet az eventen részt venni? én csak annyit látok hogy 2400 pontot kap minden elővásárló az eventen, semmi mást.
-
-
Pocok256
veterán
De trade tiltás van rajta így nem tudja nekem oda adni :S Most komolyan innentől nem lehet senkinek oda adni semmit még így ajándékként sem ?
WTF? -
PitbullStyle
tag
A kutya nem csak kikapcsolható, hanem instant eltűnik, amint megjelenik egy ellenséges hős, vagy ha láthatatlanná válsz. Ráadásul pont emiatt vezették be a legújabb patch-ben az egyedi courier-életcsíkot, hogy ne lehessen összekeverni más egységekkel, mint mondjuk Beastmaster hawk-ja.
Aki pedig látni akarja, nagyjából hogy kell játszani WW-t, annak ajánlom Jerax videóját a tegnapi streamjéről, ahol egy egész jó kis meccset futott vele:
WW videó Jerax csatornáján.
Ha valakinek nem ugrik a link az időre, akkor az tekerjen a 16. percig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asztalos klub
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4 hete verem a brét itthon bokatörés miatt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalább figyelembe vehetné valamilyen szinten hogy olyat dobjon amit szoktál is pickelni...

eléggé lehúzós most már ez az ipar..