- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Van olyan parancs a DOSboxon belül, amit beírva közvetlenül tudom a CPU emuláció sebességét (cycle) változtatni? Vagy ez csak a Config fájl buherálásával, és a CTRL+F11 és CTRL+F12 büllentyűkkel lehet megoldani?
-
pilota
tag
siker ezis fut nagy sokára
-
pilota
tag
Hali nemtudom valaki még olvassa-e de készlett ma a warcraft 1 es játék is elindul.
-
elodman
aktív tag
válasz
---Lasali--- #10 üzenetére
ave
enyhén szólva szeszélyes nőstényként viselkedik a DosBox SVN változata, nekem u.a.-on a gépen és op-rendszeren is másként viselkedett, mégis tán érdemes kipróbálni az általános helyett...
Egyes SVN-ek előnye
- beépített Munt (Roland emulator, de a ROM-ot be kell szerezni)
- képjavító shader-ek. (pl. http://www.mightandmagicworld.de/phpbb/ftopic25040.html...mivel az eredeti DBox is esetleg HW / SW erőforrásügyben / beállításokban, Szaturnusz állása miatt kiszámíthatatlan lehet. Még Linux-ban is ki lehetne próbálni.
Game Booster progi is segít a lassabb gépeken!
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Van valakinek arra ötlete, hogy egy gépen (thinkpad T510) doxboxot ha kiteszem fullscreen -re (alt enterrel) akkor miért fagy meg a kép? Asztali gépeimen sose tapasztaltam ilyet.
-
laczo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #6 üzenetére
Nekem "kettőspont" nélkül sem működik..
"illegal Switch" felirat jelenik meg.. -
Érdekes dosbox feature-t találtam miközben ezt a dir problémát néztem volna...a dosboxos dir-nek nincs helpje
-
-
laczo
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy programot szeretnék futatni Dosbox -alatt és egy utasításnál megáll és hibát dob.
Az utasítás könyen ki lehet próbálni ( program nélkül is ) a következő sorral.DIR *.* /o:d
ha valaki találkozott már ezel a problémával kérem írjon...
-
Bogie
csendes tag
Sziasztok!
Mivel ez a kérdés főleg a dosbox-ra vonatkozik,így ide írok.
Bemountolok egy játékot (jelen esetben a Warcraft 1-et) és elindítom.
Amíg nem rakom ki teljes képernyőre,addig vígan fut,de ugye nem ablakban akarom játszani. AMit kirakon teljesbe,akkor elkezd szaggatni.
Utánaolvastam,hogy
core=
cycles=
cycleup=
cycledown=
beállításokkal érdemes variálni,ha sebességbeli problémám van,de sehogy sem sikerült.Esetleg valakinek valami ötlet?
üdv Bogie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest