- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz
csendes tag
2. hsz.
Bővebben: link -
borovszky
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is DOS-ból kell nyomtatnom. Az ehhez alkalmas printereink küzül azonban egyik sem képes USB-zni - akkor még nem volt divat...
Szóval én egy bluetooth-os adapterrel próbálkozom; Winben kjó, de DOS-ban meg sem nyekken.
1.
Ezzel ugyanazt meg lehet tenni, mint az USB-sel?
2.
Hol találom pontosan ezt a ''capture printer port'' állítási lehetőséget (WinXP SP2 HUN)?
3.
Ez ''capture printer port'' ugyanaz, mint a port átirányítás? (sokmindenkivel beszéltem a témával kapcsolatban, és többen mondták, hogy egyszerűen csak át kell irányítani az LPT1-et a BT-s portra; de senki sem tudta, hogy kell mindezt véghezvinni...)
Köszi! -
luciferc
őstag
1. a nyomtató beállítás panelon van elvileg olyan, hogy capture printer port. na ha ott az LPT1-es capture-ölöd oda a printerhez, akkor működnie kell.
2. máskor esetleg értlemsebb címet is adhatnál a topiknak, hogy ha később valaki ugyanilyen problémával keres a fórumban, akkor megtalálja. de nyomtató helyett nyomit kevesen fognak írni a keresőbe.
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
ezeket nyálazd át . van közte müködő megoldás is : Bővebben: link
-
DLDKox
aktív tag
HI !
Bővebben: link
Én így oldottam meg.
Remélem segítettem.
Bye -
dobi
aktív tag
Van egy DOS-os prg-m ami elméletileg csak LPT portra hajlandó nyomtatni, és kéne valami megoldás, hogy az USB-s nyomtatómra tudjak nyomtatni belőle!
WIN98SE alatt...
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest