Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• heavygrip

senior tag

válasz Segal #115 üzenetére

Részben egyet értek veled, elvégre ez Doom lenne, nem Skyrim vagy ahhoz hasonló, de nekem ennek ellenére bejön. Sokat nem láttam belőle (direkt) még januárban a bemutatót néztem meg,de az alapján elég b*szó lesz.

Nekem az aggályaim nem ezen alapszanak, hanem továbbra sem tudom elfogadni ezt a kötelező sugár követés felfogást. Miért ebbe az irányba megy el ez a szoftver fejlesztő brigád is? Miért kell valamelyik fel skálázási technológiát alkalmazni hogy normálisan fusson a játék?
    Baromira nem ez volt korábban az id-nek az álláspontja, nekik ugye az volt a lényeg hogy mindenkihez eljusson és játszanak a játékaikkal...
    Ott volt a Doom 2016 vagy az Eternal, akkoriban egy gyengébb videókártya is ki tudott magából tolni normális FPS számot a két játék alatt, még hozzá nem agyon butitva a grafikai beállításokat.

Nem azzal van a bajom hogy beleteszik, mert az Eternalba is belepakolták aztán aki használta használta aki meg nem az nem. Én sebesség párti vagyok,nem is kapcsoltam be, minek negyedelni a teljesítményt ha nem szükséges? Amúgy se adott hozzá a látványhoz..

Egyszerűen itt választani sem lehet. Ez nem az a játék ahol gyönyörködni kell a tájban.

Én csak ezért is gondolkozom hogy megvegyem e, de lehet ki se fogom próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák