Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi hangfal építés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Ultrazord
üzenetére
Manapság már úgy készítik el az FPS-eket - és lassan minden mást is -, hogy konzolon is lehessen játszani velük, sőt, legtöbbször az az elsődleges célplatform. Ha nem így lenne, akkor nem fogyna sok a játékokból. Ne aggódj, nem vagy egyedül, én sem tudnék irányítani semmit kontrollerrel, legyen szó akár FPS-ről, akár TPS-ről, akár bármi másról, egyszerűen nem áll kézre.
Próbáltam már, vettem kontrollert PC-hez, de a 2D-s platformjátékok kivételével másban nem tudom normálisan használni, de még ott sem boldogulok a nehezebb pályákon. Oké, nem egy XBOX360 kontrollerről van szó, csak egy olcsó Thrust típusról, de ha sikerült volna belejönnöm, azóta már olyanom lenne - sőt, lehet, hogy már XBOX One-t vettem volna játékra, míg a PC-t downgrade-eltem volna filmnézéshez és netezéshez.
De sajnos nem ment. Egyszerűen túl régóta használok már egeret és billentyűzetet, nem tudok átállni kontrollerre. Pedig nekem is jobb lenne, ha nem kellene folyton gépet fejleszteni, mert amennyivel drágábbak a konzolos játékok, ez behozza. Pláne, hogy manapság tényleg csak egy-kettő játék van, amit érdemes megvenni, így nem lenne akkora érvágás.
De hát addig minek vegyek konzolt, amíg - platformjátékok kivételével - mással nem tudnék normálisan játszani rajta? Annyira nem érdekel ez a műfaj. Majd ha rá lehet kötni egeret és billentyűzetet az XBOX One-ra, és az arra írt játékokat is optimalizálják hozzájuk, akkor váltok. Addig sajnos marad a PC.
-
tiv83us
veterán
válasz
Ultrazord
üzenetére
Nem ertem mirol beszelsz, konzolon tokeletes elmenyt nyujt akarmelyik FPS vagy TPS. Ez nem alazas kerdese, csupan szemelyes preferencia.
Amugy nincs PC-m, jelenleg egy MacBook Air-rol gepelek, a sarokban pedig egy MacBook Pro pihenget
Godlike79:
60 dollart sajnalok kiadni egy jatekert, amitol nem esett le az allam a demoban. A single player biztosan odafog szexelni, de kivarok 1-2-3 hetet max, es szinte felaron megkapom hasznaltan.
Minor elorendeltem, nagyon beleeltem magam a hype-ba, hisz; '93 ota hatalmas Doom rajongo vagyok, de $6o az nem eri meg, punktum.
Az egyetlen jatek amit tuti elorendelve veszek meg es nem mondom le, az a Mass Effect: Andromeda lesz.
R3laX: Na latod, $35-ot kiadnek erte szemrebbenes nelkul, de ez PC verzio. Gondolom XOne-ra nincs ilyen deal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest