Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
VIPowER #1100 üzenetére
+1
...de nem a grafika a bajom, lévén Fallout imádó vagyok és ott leragadtam az első részeknél. Az nem érdekel tehát hogy néz ki.
A Doom 3 pont azt tudta pluszban, ami kellett volna az első kettőbe is: volt hangulata. Na az ennek nyomokban van csupán. Mész, lősz, mész, lősz... Mindegy hogy néz ki, mert 45km/h-val sétálva úgysem nézed meg... Oké,hogy kell legyen adrenalin is, de ezzel az eszetlen rohanással pont azt nyírták ki. Az első 10 mp után tökéletesen repetitív az egész és már nincs miért előre menni. Nem érzem azt, hogy ezek az izék, amik nem csak felismerhetetlenek néha, hanem egyszerű golyófogók csupán, bármivel rászolgáltak volna arra, hogy irtsam őket. Mert nem félemeletek, mert tucatszám vannak...
Ami pedig a hangokat illeti:
Pont a Doom 3 volt az egyik úttörője a térhangzásnak. Nem tudom ki lőtt már közületek sörétessel, aki szerint annak nem jó a hangja, de biztosíthatok bárkit, hogy ennek sincs köze ahhoz, ahogy az valójában szól. Itt ráadásul a térhangzás felejthető, mert mindenhonnan morog valami... Lehetetlen arra aspirálva játszani, hogy hallom mi van mögöttem, mert előttem is van 3-4 abból...Grafikailag sem ugrottunk akkorát, hogy ehhez négyszer akkora VRAM legyen a minimum, amiben a harmadik rész ultrán futott... szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest