- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Tiger=-
tag
Szia!
Igen, csak az a bökkenő, hogy a most benne lévő 360-ast ha kiveszem és beteszem helyette a 2x1,5Tb-ot akkor hogyan tudom a régit rákötni USB-re? Max egy USB-s házzal.
Nem egyszerű ez az egész.
Azért volna fontos, (magukat a torrenteket nem is sajnálnám mert ennyit pikk pakk leszedek pár nap alatt) mert anno ezt tökéletesen beállítottam és azóta sem sikerült ugyan így beállítanom. Hozzátartozik az is hogy külön könyvtárszerkezet van kialakítva a letöltéseknek stb. Tehát nem egy standard beállítás.
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Van egy DNS-320-as NAS-om ami már kb. fél éve megy zökkenőmentesen egy 360Gb-os HDD-vel. Már jó pár hónapja szereztem hozzá két db. 1,5Tb-os HDD-t csak eddig még nem éreztem affinitást a cserére illetve amikor próbáltam újból felconfigolni akkor sosem jött össze úgy, ahogy kellett volna.
Ha a torrent cuccok nem is (letöltött file-ok) de maga a környezet, transmission, twonky hogyan lehetne átmenteni, hogy ne kelljen végigmennem az egész konfigurációs folyamaton?
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy a NAS-ban lévő HDD-t hogyan lehetne clónozni olyan tekintetben, hogy most van benne egy 360-as tele anyaggal, Transmission-el és ezt ki szeretném cserélni egy 1,5 terrásra, de úgy, hogy utána minden ugyan úgy menjen tovább.
Válaszotokat előre is köszönöm!
szerk: értem ezalatt azt, hogy ne kelljen újból a transmission-t telepíteni konfigolni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest