Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Este megint előjött, hogy egy pár adót nem tudtam nézni rendesen miközben szépen ment a NAS (ha nem is egy őrületes sebességgel) és gyorsan kitaláltam azt, hogy lelövöm a NAS-t és megnézem akkor mi lesz. Láss csodát: semmi, ugyanúgy rossz lett. Szóval ezek szerint nem a NAS forgalmát nem bírja a TV mellett. Még egyet tesztelek és hívom a Digi-t, mert ez így gázoska...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
h1ght3chzor
őstag
Itt valószínű, hogy a jellel van problémád, nasnak nem kellene befolyásolnia a tv nézést főleg optikai kábelen. Esetleg próbáld meg kihúzni az utp kábelt a nasból amikor tapasztalod ezt, de szerintem nem fogja megoldani. Egyébként az, hogy a nason hogy nézed a filmeket, az internettől független, mivel LANon keresztül megy, ott a nas-tv útvonala a meghatározó.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Geryson
addikt
Jaja, üvegszál. Digi 1000-em van. Modem amit ők adnak, valami ZTE. Router most vettem egy ultrabrutál Linksys Gigabit-et.
Eddig TopNet 80 majd 200-am volt, amin csodálkoztam, hogy az 1000-re való áttérésnél nem adtak új modemet.
enginev3.0: Bocsi, hülye vagyok, nekem tényleg Transmission van, nem a Rutorrent. Mondom, a gyönyör egyenlőre határos, de végül is működik...
[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
-
enginev3.0
félisten
Azért 500gb másolás, és mellette még torrent is, annyira sokat ne várj egy ilyen procitól, de remélem csak egy letöltés fut közben.
Rutorrentet nem tudok futtatni, feltettem, letöröltem, megint feltettem és most nem akar elindulni, valahogy el kéne érnem a telepítési mappát, ami nem jön össze
(#4027) Geryson@ http://www.canyouseeme.org/
itt nézd meg hogy a port amint fut a kliens aktív-eHa unregistered a torrent akkor nincs fent az oldalon, szóval feleslegesen seedeled
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Geryson
addikt
ÓÓÓ, ez nagyon fain, köszönöm! A "Transmission"-t megtaláltam a linkben, a "Rutorrent"-et viszont nem. Tök mindegy, szedjem az elsőt, vagy mi a különbség?
Esetleg egy "how to" leírás valakinek angolul, németül, magyarul? A port megnyitása megy sztem (azt hiszem a DMZ-ben kell, nemde?), de a többit egyenlőre nem vágom...
-
enginev3.0
félisten
Persze ez egyértelmű hogy check/hasholasnal a proci a halálán van, gondold el mikor nekem 2*140GB-os torrentet kellett ellenőriznie, egész este azt csinálta
Ezért jó az utorrent, ott nincs ellenőrzés
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Pedig transmissionban a torrentek seedeleskor nagyon keveset fogyasztanak, nekem több mint 100 torrent futott benne és nem volt gond. Letolteskor van gond, de az meg nem zavar arra a kis időre
-
enginev3.0
félisten
Traffic type-nál ha van akkor tedd both-ra (tcp és upd is legyen)
IP adress pedig a nas-nak a lan ip címe
A többi jó, hogyha rutorrent vanMajd utána itt le tudod ellenőrizni, hogy jó-e
http://www.canyouseeme.org/[ Szerkesztve ]
-
AndrewGV8
csendes tag
Felraktam az általad javasolt FW-t, hát kíváncsi leszek.
Egyelőre ott tartok, hogy max. 3,3MB/s a letöltésem miközben ha gépre mentem a torrentet és oda menti az adatot is, akkor 8-9MB/s között van.
És mindegy, hogy Transmission vagy az Rtorrent műxik rajta, nem akar gyorsulni.
Ha ez nem javul, lehet elengedjük egymás kezét, pedig nagyon vágytam egy ilyen dobozra. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gurulunk, WAZE?!
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest