Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek! Egy kicsit OFF, de azért megkérdezem, hátha találkoztatok már ilyennel...
Transmission szépen szedi és osztja a cuccokat, minden csodálatosan működik. Ámde vannak filmek, amiket kettő TV nem játszik le, pontosabban némán játssza (laptopon van hang). Kérdeztem a DLNA fórumban, hogy mi ennek az oka, azt írták, hogy a DLNA-nál legyen "Generic" beállítva a TV-nél. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol van ez a beállítás?
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4063 üzenetére
Majd írj, h mi a tapasztalatod lsz.! Végülis dolgozik nekem a Transmission, csak lassú. Ha nagyon brutálul szedek az 6-10 mb, a feltöltés az 2 mb körül. Elmegy, de ha van jobb, váltok is!
-
Geryson
addikt
Este megint előjött, hogy egy pár adót nem tudtam nézni rendesen miközben szépen ment a NAS (ha nem is egy őrületes sebességgel) és gyorsan kitaláltam azt, hogy lelövöm a NAS-t és megnézem akkor mi lesz. Láss csodát: semmi, ugyanúgy rossz lett. Szóval ezek szerint nem a NAS forgalmát nem bírja a TV mellett. Még egyet tesztelek és hívom a Digi-t, mert ez így gázoska...
-
Geryson
addikt
Jaja, üvegszál. Digi 1000-em van. Modem amit ők adnak, valami ZTE. Router most vettem egy ultrabrutál Linksys Gigabit-et.
Eddig TopNet 80 majd 200-am volt, amin csodálkoztam, hogy az 1000-re való áttérésnél nem adtak új modemet.
enginev3.0: Bocsi, hülye vagyok, nekem tényleg Transmission van, nem a Rutorrent. Mondom, a gyönyör egyenlőre határos, de végül is működik...
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4037 üzenetére
Nekem végül is az összes beállított torrent lejött, azóta meg-megoszt, de túlzásba semmiképpen nem viszi. Néha ilyen nevetséges 100 kbyte a feltöltés, de néha 1 megabájt/s is összejön. Ahogy írtam korábban, nálam brutálisan keresett torrentek nincsennek, tehát a feltöltésem sem ultra soha, de azért valami megyeget. Letöltésem 5-6 mega/s, ami elég nudli a gyári 125-höz képest (digi 1000), tehát nem egy fenomenális ez sem, de azért szedi ha éppen kitalálok egy filmet.
Tome08: Hoppá, ez érdekes. Azt hittem ez csak nálam van. Ezek szerint ez a torrentezés miatt lenne (néha)? Azt hittem én kötöttem össze rosszul valamit a kábelekkel - eléggé át kellett kötnöm a kábeleket, merthogy komplett router áthelyezés volt.
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4029 üzenetére
Hehe, ez jópofa. Azt írja, hogy:
Success: I can see your service on 62.165.225.234 on port (51413)
Your ISP is not blocking port 51413Ezzel szemben ha a beállításoknál nyomok rá arra, hogy tesztelje a portot (ott van ugye a gomb mellette), akkor ott nem jár sikerrel. Azt azóta észrevettem, hogy egy pár feltöltésem van, de mondjuk lehet, hogy azért ilyen lassú, mert én nem annyira nyomom (még) a pörgős torrenteket, azaz lehet nem is akarják tőlem szedni.
Ami viszont érdekes, hogy baromi lassú a letöltésem, ez nem is igazán értem. Most minden leállítottam és a Gravitációt elkezdtem leszedni. 300 kbyte-al nyomja. Nevetséges...
cyberg: Ez nekem szólt?
Olvasom a gondolataimban? Délután mondjuk jött még nekem 8-10 körül, de most tényleg nudli lett...
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4024 üzenetére
1000-es Digim van, ehhez képest elég gyökér, olyan 10 mega/sec-el jön. Speedtest tegnap este 100-at mért, általában 80 és 100 között vagyok.
Nem vágom még a Transmission-t, de 20 torrentnél kiírta, hogy "error" és felkiáltó jelezte, "unregistred torrent" dumával. Ez azt jelenti, hogy ez nincs is az NCore oldalon fent mint torrent, tehát teljesen feleslegesen seedeltem anno, merthogy rá sem tudnak keresni?
Szerk.: közben látom, hogy a feltöltésem továbbra is nulla. Hogyan lehetne megnézni, hogy tudnak-e tőlem szedni? Vagy tuti, hogy portot kell nyitnom? Nyitom én, csak tudnám, hogy melyiket...
-
Geryson
addikt
válasz
Geryson #4022 üzenetére
Hát kéremszépen, nem kellett itt semmi mókolás, semmi port megnyitás. Úgy megy ez mint az ágybavizelés, szedi mint az állat a cuccokat. Egyenlőre úgy tűnik, hogy minden frankó!
Abban csak reménykedem, hogy megosztani is tud, azt egyenlőre nem látom...
Köszönöm mindenkinek!
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4018 üzenetére
El sem hinné az ember a hibát. Kicsit Google-öztem és ott találtam egy olyat, hogy töröljem az előzményeket és a cookikat. Töröltem és láss csodát, utána már be bírtam lépni a felületre úgy, hogy ott voltak az ikonok.
Namármost, Transmission engedélyezve, ahogy indítanám kér felhasználót és jelszót. Ezt valaki? Sőt, egy leírás esetleg, hogy ne zargassam itt a népet mindenféle kérdéssel? Pl., hogy melyik portot kell majd nyitnom meg ilyenek...
Bocsánat, a jelszó megvan!
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4018 üzenetére
Na jólvan, csak sikerült. 2x állítottam le több órára, de már megy. Holnap már próbálom is az add on hozzáadását!
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4016 üzenetére
Megvolt már, semmi...
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #4010 üzenetére
Oksa, köszönöm!
Brutális a D-Link support oldala. Nem hülyéskedek, 10-20 Kbyte-al jön le a firmware, a 41,5 megára azt írja, hogy 25 perc, de lesz ez még több is. 4x próbálom leszedni, valami miatt mindig megszakad...
-
Geryson
addikt
Hm, kicsit D-Link fórumoztam és annak ellenére, hogy meg sem találtam még mindig, hogy hogyan lehet külső progikat add-on-olni, találtam egy ilyet:
"The DNS-320L does not support the ability to manually install add-ons. This functionality is currently limited to the DNS-325, DNS-345, and DNS-327L"
Ez mondjuk egy 2013-as válasz, de egy D-Link experttől. Ez ugye akkor változott azóta?
-
Geryson
addikt
ÓÓÓ, ez nagyon fain, köszönöm! A "Transmission"-t megtaláltam a linkben, a "Rutorrent"-et viszont nem. Tök mindegy, szedjem az elsőt, vagy mi a különbség?
Esetleg egy "how to" leírás valakinek angolul, németül, magyarul? A port megnyitása megy sztem (azt hiszem a DMZ-ben kell, nemde?), de a többit egyenlőre nem vágom...
-
Geryson
addikt
Sziasztok! No, ennek a totyiknak nagyon örülök, merthogy tegnap óta egy 320-as boldog tulajdonosa vagyok, amiben egy 1 terrás családi szerver és egy 3 terrás torrent vinyó ketyeg.
Arra rájöttem, hogy a régi .torrent fájljaimat a "Torrent" könyvtárba kell tennem, szépen el is kezdte szedni őket (sajnos ugye magát az médiafájlokat törölnöm kellett a vinyócsere miatt), de olyan 5 torrent teljes leszedése utána megállt a gép (a leszedetteket szépen berakta a "Complete" könyvtárba).
Amit viszont nem értek (pedig átolvastam a rövid jobb oldali help-szövegeket és leszedtem valami user guide-ot is, de egyikben sem találtam túl sok információt), hogy miért állt le? Sőt, nekem 109 torrent fájlom van, ennek ellenére a P2P Guide táblázatban ő max. 20-21 darabot mutat, azt is össze-vissza, sőt, a legtöbbször Error hibával be sem hozza a táblázatot. Most éppen mutat 21 fájl-t, de tölteni semmi nem tölt, a fennmaradó 88-ről hír sincs.
Most akkor ez a kütyü csak 20 torrentet képes seedelni? Merthogy ugye ezeket nem csak leszedni kellene neki, hanem utána szépen visszaosztani (végre nem kell a gépemnek mennie).
Hasonlóan nem értem, hogy a "remove completed" az mi? Csak a táblázatból szedi ki, hogy ne zavarja az áttekinthetőséget (merthogy valami ilyesmit ír), de seedeli vagy nem is seedeli akkor tovább?
Ez így egyenlőre nekem egy kicsit gagyi, de hátha tudtok valami jót mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- nVidia tulajok OFF topikja
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest