Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterg
csendes tag
válasz
Neil Watts #396 üzenetére
Köszi,a gyors választ.
A minidlna-t megtaláltam le is töltöttem a minidlna1.0.25_src.tar.gz, viszont ezt hogy tudom rátenni a routerre, gyári fw van rajta....?
Egyszerüen mintha csak firmware-t frissitenék.Itt elakadtam. Csak win7-em van.Erről hogyan tovább ...Köszi
-
masterg
csendes tag
Sziasztok,
Légyszives segitsetek, mit rontottam el vagy hogyan lehetne beállitani a dolgokat.
Adott : Samsung UE40B led tv, hálózatba van kötve. Router TP-Link 1043, USB vinyó könyvtár minden rendben. A tv-n látom a médiaplayer választásoknál a DLNA :TPLink.
Gépre feltettem az Allshare-t. A tv látta mindkét DLNA lejátszási lehetőséget. Viszont a routerre kapcsolt vinyóról nem akarja lejátszani a filmeket és a zenéket sem... Nem támogatott file formátumot ir ki.
Az allshare-rel meg minden normálisan müködik.
Mit kellene még beállitani, hogy a routerre csatlakoztatott vinyó is müködjön rendesen. Nincs kedvem éjjel nappal bekapcsolva hagyni a laptopot.
Köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest