Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Az mkv formátum egy un. konténer fájl, leegyszerűsítve belepakolsz egy filmfájlt, egy hang fájlt és egy feliratfájlt, ergo kapsz három fájlt egybe csomagolva. Ebből még nem tudod meg, hogy az mkv-ba bepakolt avi videót mivel és hogyan kódolták.
ezt találtam egy hasonló fórumon,nemtudom,hogy segít e.Mivan ha megpróbálsz 1 mkv avi convertert? -
pjen
félisten
sziasztok.segítséget kérek.adott 1 laptop+router+samu bdc8200.ha a laos kábelen csatlakozik a routerhez akkor a samu wifijén kiváló vagy jó a jel,viszont ha a lapos is wifin lóg a samun eggyálltalán nincs jel.az se.arc al viszont simán tud egyszerre wifin lenni.ez mért van?
-
pjen
félisten
-
pjen
félisten
szervusztok.buék mindenkinek!segítsetek van egy samu bdc8200 wifis lejátszóm a samu saját dlna progijával simán tudok lejátszani filmeket,de az eszközöknél a teljes pc-t is felajánja a lejátszó,tehát látja,akkor hogy tudom kijelőlni megosztásra.köszi.
-
pjen
félisten
szervusztok.segítséget kérnék.vettem 1 bdc8200 samu blu ray lejátszót,amelyben van vifi.szeretnék a pc ről filmeket lejátszani rajta egy tp routeren keresztül.a lejátszón működik a vifi csak nem tudom összehozni a pc vel.minden segítséget megköszönök(lehetőleg jó szájbarágósan).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest