Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
metrichye
csendes tag
Szia!
Ne haragudj, de fel szeretnék tenni egy "lámának" tűnő kérdést. 2 éve vettem egy TP-link 1043ND routert, akkor bekonfigoltam, felraktam rá az OpenWrt-t, megy a Samba is, azóta igaz ezt a funkciót nem is használtam, de a napokban kipróbáltam és müxik, Windows alatt el tudom érni a hálózaton a rádugott pendrive-ot.
A minap vettem egy Samsung BD-E5300-as Blu Ray lejátszót nagyon akciósan, örültem, mert volt rajta RJ-45 hálózati csatlakozó, bíztam benne, hogy a router USB-jére dugott pendrive-ról vagy vinyóról le tudok majd játszani vele filmet, de sajnos nem látja a Samba-s megosztást a lejátszó.
Kicsit utánaolvastam, és azt tapasztaltam, hogy a Samsung más szabványt használ, egyedül a PC-m megosztott mappáját látom, ha fel van telepítve és futtatva a Samsung AllShare program. Valahol azt is olvastam, hogy a Samsung a DLNA protokollt használja.
A kérdésem a következő: ha felraknám a routeremre a "vargalex" féle firmware-t (mert benne van a minidlna progi alapból), akkor azzal megoldható lenne, hogy a router USB-re rakott file-okat lássa a Samsung Blu Ray lejátszóm? Sajna nincs nagy TV-m, hanem a monitoromon van 2 HDMI bemenet és úgy használnám, hogy amíg filmet nézek, ne zúgjon a gép, elküldeném sleep üzemmódba és lényegesen kevesebbet is fogyasztana a lejátszó, mint a PC, viszont lehetőség szerint nem akarom a pendrive-ot ki-be húzogatni a gép és a blu-ray között, így kényelmesebb lenne PC-ről rámásolni és használni a lejátszón. Előre is köszönöm a segítséget!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest