Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
infinyt
újonc
Szia HellGreg! Annak idején nekem a mavic 2 pro-val volt hasonló problémám. A telefon volt hardveresen gyenge az élőképhez. A kártyára ő is rendesen mentett. Persze lehet nálad nem ez a probléma, de ha tudod próbáld ki egy másik telefonnal is.
-
infinyt
újonc
Sziasztok! Egy ideje nem reptettem a MP2-t. Ma azt tapasztaltam,hogy a telefon kijelzőjén a bal alsó sarokban lévő térkép ablak sötét volt. Indulásnál a női hang csak a take off-t mondta be, azt hogy ellenőrizzem a home pointot a térképen, viszont nem. A GPS műholdak közül 12-t látott. Látótávolságról nyomtam neki egy RTH, és gond nélkül visszajött a kiindulási helyre. Mi lehet a probléma? Köszi előre is.
-
infinyt
újonc
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Lett véve egy mavic 2 pro. Már a telepítés elején elakadtam. A távirányítót a telefonnal csatlakoztattam, majd elindítottam a dji go 4 programot. Az elején megjelennek a reklám videó alatt a sign up, éa sign in gombok. Bármelyiket választom, nem enged tovább, ha jól értelmezem a dji fiókomat hiányolja. Tehát regisztrálnék, viszont ilyen gomb meg nincs. Hogy lehet ilyen fiókot csinálni, már ha kell, vagy mi hiányzik még amiért nem tudok tovább lépni. A telefon egy samsung galaxy j3, android 5.1.1 verzióval. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest