- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Facebook csoportban ki lettem röhögve, amiért legalább részben legálisan szeretnék repülni, hátha itt nem.
Nyilván sokadszorra feltett kérdés, de számomra továbbra sem egyértelmű, hogy jelenleg kell-e biztosítás Mini 3-hoz. A TIM felé bejelentettem a gépet, amit már nyilvántartásba vettek, gondolom most kellene megkötni a biztosítást (?) a lajstromszám birtokában, majd a biztosítást megkötése után magamat pilótaként beregisztrálni. Van, aki szerint már mindenre kell biztosítást kötni, van aki szerint ez év végéig még biztosan nem (illetve ha a Mini 3 hivatalosan is 250g alatt lenne, akkor amúgy se kellene) Mi történik, ha biztosítás nélkül küldöm be a pilóta regisztrációt? -
PNP
őstag
válasz Vyndree #9446 üzenetére
Osztrák drónjogsi már megvan amúgy, de mivel az tudtommal nem kötelező, nem említettem. A biztosításról én is úgy tudtam, hogy nem kell 250g alatt, ennek ellenére többször belefutok olyan infókba, hogy idén január 1-től mindenre kell. Sokmindent elolvastam, de mondjuk az se mindegy, hogy egy-egy írás a témában mikori keltezésű, ez az általad linkelt légteres szövegről se derül ki. A másik probléma az MTOM körül van, ugye Mini 3 esetén sincs ez deklarálva. Igen, 250g alatt van alapból, csak többen azzal érvelnek, hogy fel tud szállni kiegészítőkkel is, és akkor már meghaladja ezt a tömeget.
Szóval elolvastam, van jogsim, talán szöveget is tudok értelmezni, mégis adott a kérdés... -
PNP
őstag
válasz qpakcovboy #9623 üzenetére
Nincs. Gondolom kevered a Pro-val.
-
PNP
őstag
Nem akarlak riogatni, de most nem az van, hogy egy olyan drón javíttatásáért fizetsz, amihez nincs közöd? Nem írtatok adásvételit, tehát még az is előfordulhat, hogy serial alapján le lesz tiltva (pl. ha már eleve lopott volt), vagy netán megcsináltatod, és valaki később jelentkezik érte, hogy ez bizony az övé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest