Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
hadrianus98
üzenetére
Csináltam neked videót városon kívül.:
1. videóban 5GHz-en mentem (talán túl) alacsonyan. / viszont összevetve a másikkal jól látszik, hogy kb alapból akad kicsit/
2. videóban 2.4GHz-en magasabban. Viszont közbe nagyon erősödött a szél, szóval 2 km-nél vissza kellett fordulnom.Nincs vágva, gyorsítva, ill zene sem alattuk. A videót a mobilról vettem fel.
Illetve célszerű figyelni a felugró ablakokat, mert ezek városban elég idegesítők lehetnek.
-
Victoryus94
őstag
válasz
hadrianus98
üzenetére
5GHz-es sávban nálam volt hogy 200 méteren is szaggatott, míg ugyanott 2.4GHz-en 500 méterig nem volt semmi gond.
Bár ez városon kívül volt a solymári várnál. Nagyon sokszor nem lehet kitalálni, mi kavar be. Másik frekvencián az adott helyen teljesen más érték jöhet ki, és automatikusan nem feltétlen a legideálisabb csatornát találja meg.Kis szerencsével simán mehetsz vele kilométeres távot, majd még 400 métert "szakadozó képpel", míg máshol 700 méternél szaggat, majd 10 méter múlva megszakad.
Azt egyből láttam, hogy a CE szabvány kevés... mert nem túl stabil. Viszont kilométerekre még nem mertem elküldeni a gépem. És a Youtube videókból is az látszik, hogy sok kiszámíthatatlan tényező befolyásolja a hatótávot. Pl. sok szolgáltató használ Wi-fit 2-5 kilométeres távokra is, mivel bizonyos esetekben (pl. kisebb folyó, kevés ügyfél) olcsóbb, mint a vezetékezés. Egy ilyen hely környékén jóval magasabb az interferencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest