- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
De, kicsit para, hogy nincs róla szerződés. De ha írtunk is volna, szerintem kamu adatokat írt volna rá.
Megkérdeztem a DJI Supportot, utánanéztek a serial number alapján, nem mondták, hogy lopott lenne, csak azt, hogy ez először Amerikában volt aktiválva, és nem volt rá Care.
Feltételezem az ebayre feltett alkatrésznek szánt törött drónokat veszi meg és adja tovább.Timer: hogy nem hajtottak volna el... kitartó vagyok. Tegnap 2.5 órát várakoztam a helyi kapitányságon, ma még 2-t a X. ker-ben, ahova a helyszín tartozik - amikor egy óra múlva jött egy nyomozó kérdezni, hogy milyen ügyben, már azzal kezdte, hogy ez gazdasági, polgári peresnek hangzik, de én maradtam ott, vártam tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest