Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
De, kicsit para, hogy nincs róla szerződés. De ha írtunk is volna, szerintem kamu adatokat írt volna rá.
Megkérdeztem a DJI Supportot, utánanéztek a serial number alapján, nem mondták, hogy lopott lenne, csak azt, hogy ez először Amerikában volt aktiválva, és nem volt rá Care.
Feltételezem az ebayre feltett alkatrésznek szánt törött drónokat veszi meg és adja tovább.Timer: hogy nem hajtottak volna el... kitartó vagyok. Tegnap 2.5 órát várakoztam a helyi kapitányságon, ma még 2-t a X. ker-ben, ahova a helyszín tartozik - amikor egy óra múlva jött egy nyomozó kérdezni, hogy milyen ügyben, már azzal kezdte, hogy ez gazdasági, polgári peresnek hangzik, de én maradtam ott, vártam tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs