Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaym
tag
Nagy megelégedéssel repkedek a Mavic Pro-val, minden tökéletes, jobb mint vártam.
Egyetlen egy dolog van ami zavar és nem találtam rá eddig megoldást. Imádom az FPV módot, megvettem a Litchi appot és egy Samsung S7 EDGE - el használom egy Xiaomi VR Play szemüveggel. (Sajnos bármennyire is hatalmas Xiaomi rajongó vagyok, ez a szemüveg úgy szar ahogy van... nem fekszik fel az arcomra, másnak sem egyébként, és emiatt bevilágít minden mögűlem, de sebaj, nincs még olyan meleg, marad a kapicnis felső.
)Szóval a gond az FPV nézetes felbontás. Sima képen hiába hibátlan FHD a kép, az FPV nézetben elég pixeles, kicsit homályos.
lehet ezzel kezdeni valamit? van rá beállítás vagy amit nem találtam meg? vagy ez ilyen? ennyi? ha jobbat akarok vegyem meg a DJI Goggles-t?

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)