Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
Philips dvp3360 ast tudom ajánlani,edigitalban 17 ezer és házhoz hozzák ingyen.
Lehet rá tenni olyan moddolt magyar menüt,amivel lehet változtatni a felirat szinét,hátterét,méretét.
Ja és teszteltem,mert nekem is ilyen van
szép a képe,meg vagyok vele elégedve!
bátran ajánlom!! -
Baga1983
senior tag
Hali, tudna nekem valaki ajánlani olcsó divx-es dvd lejátszót ajánlani ami USB-s és jól kezeli a feliratokat?
-
PB
tag
sziasztok
létezik olyan player ami a divx hd-n kívül, h.262 (v 264) kódolású HD-t is lejátszik DVD-ről, USB-ről? utp nem fontos...
köszönöm,
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok, van valakinek olyan lejátszója, ami elejétől a végégig lejátszik egy 3 GB-os avit ( egyben )? Fontos, hogy nem csak elindítja, hanem a végét is jól kezeli ( 2 GB a határ általában ).
Köszönöm
-
kriszute
tag
én ajánlom panasonic s 52 es modelt mindent lejátszik ráadásul nem drága + van rajta hdmi kimenet ami manapság nem egy hátrány
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, hátha valakinek volt már hasonló tapasztalata:Barátnőmnek van egy jó 4-5 éves Thomson asztali DVD/Videó kombó lejátszója.
Az utóbbi időben ( nem merek időt mondani,1év tán..) olyat csinál, hogy bizonyos avi-kat csak ugy 3/4ig játszik le aztán leáll vele. Ilyenkor azt is észre lehet venni, hogy akárhányszoros sebességgel is tekerem, nem tekeri max 2-4x körülivel érzésre...
De pl. az angol nyelvü ( a nyelv nem biztos hogy érdekes) sorozatokat simán , minden esetben lejátssza. Próbálom tesztelni, hogy mi jó és mi nem neki, de a legtöbb esetben a DVDripekkel baja van.
Gondoltam már arra is, hogy a lejátszó nem nagyon szereti már az újabb kódolású filmeket...Ha valakinek van vmi ötlete írjon
-
Daert
őstag
Hali.
Gariba kaptam vissza egy új Philips 3350-es lejátszót.
Szeretném rendszeresen az USB-ről is használni és gondoltam lehet hogy veszek egy 2,5"-os Portable HDD-t.
Szerintetek fel fogja ismerni a a dvd lejátszó a HDD-t és lejátszik róla médiát ha FAT-ba formázom?
Pen drive-ot nem akarok venni mert olcsóbb a 2,5"HDD?
Fontos lenne ha válaszolna valaki.Előre is köszi. -
LanyUs
senior tag
válasz
bnorci71 #1883 üzenetére
Szia, nekem orion 5000-es van. Idegesítően lassan reagál a távirányítóra, 1,8 GB körüli filmeknél fagyás a végén és a feliratok kezelése egyszerűen borzalom ( semmi beállítási lehetőség se szín, se háttér ). USB kezelése viszont gyors, lemezolvasása is megfelelő. Szerintem felejtős lejátszó.
Anno egy Silvercrestem volt, amit a lidl-ben vettem. Jellemzői: tökéletes feliratkezelés, sötétben is látható távírányító ( nem értem miért spórolnak ilyen kis apróságon a többiek ), viszont az USB kezelése nagyon lassúra sikeredett fél - 1 perc 8 GB beolvasás és fél perc filmindítás. Ezen kívűl hiba nem volt, csak annyi, hogy 2 év után leállt a fej
Manta DVD 035 Emperor Basic - lemezkezelés iszonyat, nincs USB, messze kerülni ( a garázsba ilyet vettem, mert olcsó volt, hát érthető
)
Viszont a legkomolyabb Manta DVD lejátszót is megvettem egyidőben a másikkal ( 3e Ft-tal volt drágább
), aminek sajnos a típusát most nem tudom, mert elajándékoztam barátnőmnek, szal az tökéletes minden téren, jó olvasás, gyors usb, halk, csak már nem lehet kapni
Nekem egy guru Ferguson 890 lejátszót ajánlott ( firmware van állítólag ), de csak 1 év gar. ( 12,5 + 2,5 K szállítás ) Épp minap láttam egy gran prix-et az aldiban ( 10K ) talán az is egy alternatíva lehet ( orionnál szerintem komolyabb ) és 3 év gar.
Nekem is lenne kérdésem:
Médialejátszó tapasztalatok? Esetleg Egreat M34A vagy WD live ? Miért probléma a külső HDD ( sok helyen olvastam, hogy nem buli, de miért? ) LAN jól működik ezeknél?
Köszönöm szépen
-
ttpityu
csendes tag
Millenium MN 9606 DVD lejátszója van valakinek? Most akciós a MediaMarkt-ban, de nem igazán bővelkedik a a gugli a rendes leírásokban. GOndoltam hátha tud róla valami bíztatót (vagy elrettentőt) Köszi előre is..
-
Sziasztok!
Van egy Orion 3000-es lejátszóm, jelenleg RCA (sárga) kábellel van összekötve. (Scart átalakítóval, a TV-n csak Scart van)
A képen mintha valami finom zavar lenne, fent és középen 2*5 csikkal.
Ha lehúzom a RCA kábelt és csak az S-video kábelt hagyom akkor fekete-fehér lesz a kép.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Milyen üzemmódban érdemes a lejátszót futtatni? Kompozit/S-video/Komponens/RGB/P-Scan
Az S-video üzemmódnál (ha rajta van az RCA kábel is) világosabb, színtelenebb a kép.
A TV egy Orion Colorion 21.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
DVD lejátszót szeretnénk venni ajándékba. A TV amire menne egy régi típusú tv de van rajta scart csatlakozó. Annyit megtudtunk hogy a tv-csatornák nagy része a Video-ról megy tehát ez van rákötve az egyetlen scart-bemenetre. Mivel a videon van mégegy így a dvd lejátszót összekötöm a videoval egy scarttal a másik scart meg menne a videoból a tv-re ahogy most is van.
Működne ez így?
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Lassan érdemei elismerése mellet nyugdíjazni kellene a Yamada 6700-mat
Metroba lesz akciósan Orion 5400 10 pénzért.
Amit írnak tetszik 5.1 kimenet SD/USB HDMI.
Megéri a pénzt a fenti 3 tulajdonság fontos lenne na meg, hogy lejátssza még a söralátétet is mint a Yami -
ChrissTa
tag
Sziasztok!
DVD lejátszót keresek a szüleimnek karácsonyra, ami tudja a következőket:
- gond nélkül olvas mindenféle DVD/CD lemezt (DVD-R, DVD+R, stb.)
- viszi a Divx-es és Xvid-es avi-kat
- kezeli az srt/sub felirat fájlokat, és legyen elég nagy a felirat mérete, vagy lehessen állítani
- van magyar menüje (ez nagyon fontos, a szüleim nem tudnak angolul)
- normál CRT TV-vel lenne összekötve. Nem tudom annak, hogy hívják a csatlakozóját.
- ha van rajta USB, az pozitívum
Árban max 12000Ft-ra gondoltam.
Létezik egyáltalán ilyen lejátszó? Melyik márkát érdemes venni?Tescoban akciós az Orion 5000-es. Elég ellentmondásos adatokat találtam róla a neten. Van ahol azt írták, hogy csak DVD+R lemezeket olvas be, van ahol DVD-R,DVD-RW, stb lemezeket is kezel. Van valakinek ilyen? Megfelel a fent említett kritériumoknak?
Előre is köszi a válaszokat.
-
eastsider
nagyúr
Keresek asztali DVD lejátszót max 15k körül, alatt. a követelmények vele szemben a következők:
játsszon le minél több divx formátumot, rendelkezzen USB, de a legjobb lenne, ha ethernet csatlakozóval (elég az USB is végülis...) az srt vagy sub feliratokat rendesen jelenítse meg...
van ilyen egyáltalán?
előre is köszi -
xplorator
csendes tag
Szia!
Nekem van egy ilyenem, de nem régóta használom. Még tesztelés alatt áll. Magyar menü van, srt feliratokat kezeli, ékezet megjelenítése jó, tördelése úgyszintén.
Van egy 60 GB-s notebook winchesterem, FAT32 formázással, kb. 20 filmet raktam rá eddig. Felismeri a vinyót, de időnként meggondolja magát és "no disc" felirat fut a display-n. Ilyenkor betáp kapcsoló ki, aztán újra be, és megint beolvas mindent. Egyes avi-kat viszont nem hajlandó lejátszani, ezeket "hibás file"-nak minősíti. Megoldásként az ilyen filmeket átkonvertáltam mpeg2-re, azt viszi gond nélkül. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Lenne pár követelményem a jelenlegi LG DR7400-ammal kapcsolatban, amit az nem tud:
-DivX lejátszás
-DVD-R írás(nem muszáj, de ha nem megy, akkor semmit se írjon)
-HDMI és/vagy DVI kimenet, amire tudok LCD-monitort kötni, és azon TV-zni a DVD-player tunerét használva
-3,5" Jack kimenet
(-USB-bemenet, memkártya-olvasó)
A segítséget előre is köszi. Nem akarok sokat rákölteni, de a gagyi márkákkal nem szeretnék bíbelődni.
szerk.: Ha a fenti paramétereknek megfelel(a DVD-kivételével), van TV-Tunere és tud felvenni TV-ből, akkor jöhet HDD-s home mediaplayer is. -
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Orion DVD 3000-es lejátszóról?
A Te$co-ban 6000ft ért vesztegetik, extra kis méretű.
Főleg DVD-t és srt feliratos XviD-es avikat néznénk vele.
Magyar menüje van?
Az olcsóbbik lejátszóhoz (ehhez) csak Magyar OSD volt írva, a drágábbikhoz már Magyar menü.
A kettő egyezik? Fontos lenne az átláthatóság (fastruktúraszerűen, mint win alatt)
Üdv.:
Balázs
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Nekem van 1 régebbi Samsung DivX-es asztalim, és az nem viszi a DVD-RW-re kiírt 2 GB-nál nagyobb AVI filmeket. Ha ketté darabolom a filmet úgy már látja, de ha Blue ray rip-es a film akkor megszenved vele.(Kicsit szaggatva játsza,meg-meg ugrik a film,és utána akadozva továbbítja az 5.1 hangot az erősítő felé). Szeretném majd lecserélni HDMI/USB 2.0 lejátszóra,csak előtte 1-2 kérdés:
1. Az újabb márkás USB-és lejátszó kezelik a 8 GB-ás Pendrive-okat?
2. A 8 GB-ás Pendrive-ról már hiba nélkül játsza le a fent említett típusú filmeket?Valami ilyesmi lejátszóra gondoltam: SONY DVP-NS728H B
A válaszokat előre is köszönöm.
-
=Mentor=
őstag
-
Khelben
nagyúr
válasz
Goatman #1872 üzenetére
Amit kell, azt tudja. USB-ről lejátssza a képeket meg a divx filmet felirattal (avi+srt). FAT32-re kell formázni a pendrive-ot és valamiért az 1 GB-osat nem ismerte fel, a 8GB-osat meg gond nélkül. A divx-es film indításakor gondolkodik egy kicsit, gondolom, amíg betölti, de utána megy rendesen.
-
pkiraly
csendes tag
sziasztok!
ismertek olyan dvd játékost, amire usb-n keresztül rá tudom dugni az ntfs fájlrendszerű külső hdd-met, és még le is játssza az azon található filmeket (video ts formátum)?
előre is köszi -
Goatman
aktív tag
Üdv!
Egy tulaj tudna írni néhány sort az Orion DVD3600-ról? Érdekelne az általános minősége, mennyire jól birkózik meg általános dvd-video, avi és feliratformátumokkal, illetve az USB-n keresztüli lejátszásnak vannak-e korlátai (feliratmegjelenítés hiánya stb.)?
A választ előre is köszi
-
lunardawn
csendes tag
Üdv!
szerintetek érdemes lenne egy pioneer dv-420v -t venni, vagy elég az olcsóbb 220v
ha divx filmeket akarok lejátszani kiírt dvdről/usbről egy nem HD tv-n? -
[CS]Blade2
addikt
Van egy Panasonic SA-HT845 típusú házimozi rendszer. Nem ismeri az avik mellett található .srt-ket, vagy .sub-okat.
Ezt meg lehet taníttatni vele firmware-vel? -
Agger
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Orion DVD3600-as lejátszót, a problémám az lenne, hogy scart kábellel használom és ha teljesen bedugom a kábelt a dvd-lejátszóba akkor nincs kép, ha kijjebb húzom akkor megjavul, (de így elég érzékeny, könnyen elmozdul a kábel és megint elmegy a kép). Szerintetek mi lehet a baj a kábel rossz vagy a lejátszó? Nem tudom, hogy visszavigyem és kicseréltessem-e?
-
bulgesz
tag
válasz
bulgesz #1866 üzenetére
néztem ezt a ferguson D 780 HX-et olyasmi mint a fentebb írt yamadám,remélem nem már nem azokkal a bugokkal! megéri egy ilyenre beruháznom? (17e újonnan) vagy van olcsóbban is nekem megfelelő? a lényeg: divx,mp3,scart,5.1 analóg, avi-kban ékezetes felirat támogatása) a többi mellékes. ajánlás?
lenne 7e-ért egy lg dvx276
6600-ért meg egy yamada dvx-6600 használtanújonnan: phillips DVP3350 12500Ft
12e-ért pedig sony dvp-sr100nos?
-
bulgesz
tag
úgy max 12e-ért keresek asztali dvd lejátszót! megbízhatóság fontos! mit ajánlotok? használtan lenne amúgy 10e-ért orion 5000 hc (erről mi a tapasztalat?) volt egy yamada 6800x plus-om,nagyon jó volt,mindent vitt (7e ft-ért) de scarton keresztül nem vette le a jelet a tv-rő + néha csak ha ki-be húztam a konnektorból akkor kapcsolt be + néha bőgött a motorja) eladtam
samsung? phillips? sony? ferguson kb 12e-ért? mit ajánlotok?
-
Milka 78
nagyúr
Vettem egy Philps 3360/58-as lejátszót 16 pénzért.Előtte Lg-DVX 276-os lejátszóm volt.Az első tapasztalataim a masináról.A gép kicsit haknis a sérült karcos dvdkre és a gagyi lemezekre,gyors irási sebességre.Az Lg még a vágólapot is beolvasta.Viszont ennek a gépnek isteni a képe,jól működik a kép felskálázása,usb-ről is viszi a feliratos divix filmeket.Néhány Divx-es fájnál HDMI-n valamiért nem akarja megjeleníteni a képen a feliratot csak a fekete hátteret amín meg kéne jelennie a feliratnak.Ezt a hibát mástól is hallottam,(a számítógépem is HDMI-vel van összekötve a tv-vel és néhány lejátszó proginál is előjön ez a hiba,kivéve a kmplayer használata esetén.Lehet,hogy a tv a bibi?
)bár ez nem nagy gond számomra,mivel scart kábelen keresztűl meg minden okés és van felirat és nekem egyszerre mindkét módon össze van kötve a tévémmel.Módosított firmware-val frissítettem és ezután javult a felirat kezelés,megnyitása,lehet méretet színt,hátteret,pozíciot állítani,magyar nyelvű menü,stb...Összességében jópofa kis gép ez és megéri a pénzét
-
flash-
veterán
Asztali dvd lejátszót szeretnék kb 20 ezer ft-ért!
szeretném hogy széles legyen a divx támogatása,usb-s legyen.
mi most a best buy??És Samsungban van olyan ami megbízható?mert samsung tv-m van,és gondoltam samsungot vennék az egyszerűbb távirányítás miatt.
vagy a philipset érdemes??? -
snipr
aktív tag
Köszi sracok... hát ugy látom igen eros kompromisszumokat kéne kötnöm... azt hiszem egyelore elleszek a tv (samu B650) nyujtotta medialejatszasi lehetosegekkel, aztan várok valami jobbféle lejatszora (hamarosan jonnek az intel ce 3100 meg 4100-ra epulo medialejatszok, még akár azok is megerhetnek egy misét)
-
snipr
aktív tag
DivX HD képes lejatszot tud valaki ajanlani? (LG DVS450H-t talaltam eddig csak)... van egy halom 720p-s sorozatom dvd-re kiirva (avi kiterjesztesuek), jo lenne ha le tudná játszani valami asztali ketyere...
-
stavross
tag
válasz
almostsaint #1851 üzenetére
Én is szemeztem a Panasonic S54-sel, mivel van egy régi S49-sem amit nagyon szeretek és még mindig tökéletes.
Az S54-ről USB-t hiányolom, nekem szükségem lenne rá, úh. nálam a PIOPNEER DV-410 vagy a Philips 5990-es lesz a befutó. Van rajtauk USB és egy kicsit olcsóbbak is.
-
tonyo90
csendes tag
Hali, ismer itt valaki olyan dvd lejátszót ,hogy kennex jm 333?
csak az érdekelne van e hozzá firmware.
azonkivül semmit nem találtam róla a neten ,se egy képet ,se a gyártó oldalát. -
kissdani
senior tag
válasz
Nightwish301 #1852 üzenetére
Milyen cd lejátszót szeretnél érte kapni?
-
Nightwish301
csendes tag
Nem ide tartozik de hátha tud valaki segíteni:
van egy feleslegessé vált házimozi rendszerem Panasonic scpt160 (garival) amit szeretnék elcserélni egy CD lejátszóra ilyen témához tudtok esetleg valami fórumot?
Köszi válaszokat! -
almostsaint
tag
Van esetleg valakinek Panasonic DVD-S54 lejátszója? Mik a vélemények róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest