Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Olyan asztali divx-es DVD lejátszó nincsen amin csak egy USB van és nincs hagyományos tálcája, cserébe kicsi és olcsó? -
sbazsi
veterán
hát. előtte all-in-one rendszerem volt, vagy kettő, azokt is kb 1-2 évig bírták. (tehát integrált erősítő,hangfalakkal)
aztán vettem egy jó erősítőt, meg hangfalakat. így nem kell mindent cserélni, elég csak a lejátszót...
egyébként olyan sokat nem használom, monjduk hetente 1-2 film. max.
de röhely, hogy eddig bírják.szóval milyet érdemes?
-
sbazsi
veterán
mivel haldoklik a régi dvd lejátszóm, lassan ideje újat venni.
néhány kérdés ezzel kapcsolatban:
ha veszek egy hmdi kimenetest, akkor hogy kössem össze?
hdmi megy a tv-be, az spdif meg az erősítőbe?az eddigi egy orion kütyü, érdemes valami márkásabbat, kétszer annyiért venni?
talán az tartósabb valamivel?!
Ez kb két éves, és a lemezek többségével azt játssza, hogy nem csukódik be az ajtó, csak ha rácsapok a tálcára, és az föl-le ugrál... -
Furky
őstag
Hi!
Szeretnék egy jó asztali dvd lejátszót vásárolni. A kritériumok:
- analóg 5.1-es kimenet
- DTS dekóder
- 20, max 30k értékben
- ha lehet, akkor valami újabb kiadású legyen
- DVI, vagy HDMI, esetleg VGA kimenet
- AC3 codec, mind dvd, mind avi-k esetén le tudja játszani-
Nagyjából ennyi, és esetleg még az is jó lenne, ha lehetne új firmware-t rátölteni, amivel a tudása valamelyest bővülgetne.
Eléggé lement már az ára a WD HDTV Playernek, de nekem minden filmem dvd-n van, így az sajnos kiesik. Egyenlőre. -
pintérjani
csendes tag
Köszi a segítséget,akkor átkonvertálom a videót valami más formátumba,amit ismer a lejátszó.
-
Alex91
félisten
válasz
pintérjani #1788 üzenetére
Akkor, mit csodalkozol?
-
Alex91
félisten
válasz
pintérjani #1786 üzenetére
A DVD lejatszo ismeri a vmw-t?
-
pintérjani
csendes tag
Sziasztok!Olyan gondom van,hogy a videókameráról kiírt felvételt le szerettem volna játszani az LG dvx276 típusú lejátszón,de "error"-t írt ki.A dvd-n a felvétel wmv-ban van.Mi lehet a gond?A lemez jó,mert a csomagból írtam már ki filmeket,azokat lejátssza.
-
sb
veterán
Hi!
Lehet, hogy nem pont ide illik, de hátha tudtok tanácsot adni...
Adott egy Philips DVD/Hifi rendszer. Nem szól normálisan a hang, csak recsegve ropogva és alig. Valószínűleg valami egyszerű problémája lehet, de elég fura szerkezet, a táp az egyik hangfalban van, a lejátszó rész ezzel egy 8 pólusú din-nel van összekapcsolva. Feltehetően innen kapja az áramot és ezen megy vissza a hang a lejátszóból a hangfalba.
Szóval ezt kéne valami szervízbe eljuttatni, csak nem tudom hova lenne érdemes. Illetve egyáltalán lehet-e kezdeni vele valamit szakszervízen kívül a hülye felépítés miatt. (Ugye lehet, hogy nem csak egy sima hangfal javításról van szó). Szakszervízben meg gondolom csillagászati lenne az ára, ezért is a kérdés... minden ötletet szívesen fogadok. smile2.gif
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Olyan asztali DVD lejátszót keresek (nem multimédia lejátszót) ami kezel nagyméretű (500 GB, 1 TB) méretű USB-s külső vinyókat.
Ha egyáltalán létezik ilyen, hol találok?
-
barts
csendes tag
ÉN vettem orion dvd 5000.nagyon jó ez uj tipus!! Elözö 5000hc,5000a és 5000m,5400hc-ra sokan köpköttek jogosan.ezeket meg ne vedd!!!magyar menüs,pendrive-ról lejátsza a filmet és a feliratot is.memoria kártyáról is!!
2gb filmet is megeszi,nagyon durva.a felirat fehér,kicsit kicsi de még jó.mpeg4-players.be top 10-be lehetne,Ferguson D 880 HX-verné tudásba csak hdmi hiányzik.Ára baráti, remélem e reklámmal nem verem fel. -
beeeeerka
tag
Sziasztok,
VGA kimenettel rendelkező játékosokról érdeklődnék.
Nekem volt egy, asszem SIMBIO volt a márkája, de amikor hazavittem és becsatoltam egy 14"-os svga ( max 800x600 ) moncsit, csak egy összetöredezett, elcsúszott és több részletet egymásra pakoló, teljesen élvezhetetlen kép jött ki belőle. Kipróbáltam 19"-os CRT-vel is, de a helyzet változatlan volt. Beállítási lehetőség nem volt rajta, illetve ha volt is, akkor a megjelenő "képen" nem lehetett semmit megtalálni. Így hát még másnap visszavittem a bótba ( asszem CORA vót ). Szerencsére nem akadékoskodtak és visszaadták az árát. Azóta nem is próbálkoztam ilyesmivel.
Most azonban elhalt egy régi ( 486 ) gépem és megmaradt a monitor, ami még műx és nem akarom kidobni. Egy DVD playához még talán jó lenne, ha jó lenne.
Kérem, akinek van VGA kimenetes játékosa, az legyen szíves írja meg a tapasztalatait.
Előre is köszönöm, üdv: B.
-
orkati
tag
Látam egy ilyet az egyik nagyáruházban: Orion dvd 5000. 9000Ftért árulják, és egészen sokféle dolgot le tud játszani, ahogy elnézem. De lenne pár kérdésem, hátha tudja valaki a választ:
Van magyar nyelvű menüje?
Le tudja játszani az újraírható dvd-t is?
Láttam, van usb csatlakozója. Lehet pendrive-ról is lejátszani filmeket rajta?
Mpeg és Gif képeket lehet nézni vele? -
válasz
meszi16 #1776 üzenetére
Összehasonlításkor érdemes a csatlakozókat nézni, legyen aranyozott, továbbá a DAC-ot és az esetlegesen igényelt szolgáltatásokat. Extra lehet még a SACD lejátszása, komolyabb playerek már 80k-tól kezdődnek...
Nekem a 1080p HDMI felkonv az kell, USB előny, de fontosabb az aranyozott csatlakozók meg ilyenek... Ja meg az, hogy ne rezonáljon a készülék lejátszás közben! Pl. a Denon DVD 1940-es playere a közel 3 kg-jával egy ilyen darab.
Üdv,
Vik -
meszi16
tag
válasz
Vikthor #1774 üzenetére
Szia!
Köszönöm a javaslatot, most hirtelen kicsit drága, de ha az ember a minőségre és a hosszabb távra gondolkodik, akkor úgy gondolom hogy érdemesebb egy ilyenre beruházni.
Amikor a Sonyt néztem, láttam ott is egy Pio-t 25 körül, az talán ilyen is volt amit most Te ajánlasz mert tipus alapján rákerestem most neten és hasonlóan néz ki.
Amit én írtam Sony-t, az különben nem lenne jó vásár?
Köszönettel: meszi -
-
válasz
meszi16 #1773 üzenetére
Szia!
Én Pioneer DV-420-at vagy Yamaha S663-as lejátszót vennék, mindkettőnek nagyon szép képe van, HDMI 1.3a, 1080p, USB és mindkettő tud CD-t rippelni USBre azonnal. Ezek a darabok nem csak 1 évet bírnak ki, de sajnos nem is 9990 HUFba kerülnek. A Pio az 25 körül a Yamó meg 35 körül van.
Üdv,
Vik -
meszi16
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy asztali dvd játszót, nemrég felfigyeltem egy boltban egy Sony márkájú playerre, a tipusát sajnos nem tudom, de olyan 13 ezer körüli volt az ára, divx-es. Az lenne a kérdésem hogy ezt érdemes lenne-e megvenni, milyen időtartamot birhat ez ki, csak olyan 1 évet mint a sok olcsó gagyi, vagy jó választás lenne? Válaszokat előre is köszi. -
New Life
aktív tag
Sziasztok!
Én egy divx-es lejátszót szeretnék venni, de olyat amihez van 2.1-es hangrendszer is!
Milyet ajánlanátok?NL
-
bulgesz
tag
a 20000 Ft alatti árkategóriában szereplő,Samsung,LG,Phillips,AKAI,Sony,Orion,Toshiba asztali dvd lejátszók közül melyiket ajánlanátok vásárlásra.Elsősorban az érdekel hogy ebben az árszegmensben melyik márka a legjobb vásár! Várom válaszaitokat!
-
breezer55
csendes tag
Valaki a legyen szíves válaszoljon, mert nagyon sürget az idő!!
Előre is köszi!
-
breezer55
csendes tag
Hali!
Olyand dvd lejátszót keresek, ami tudja az alábbiakat:
-nagyítás(zoom)
-felskálázás
-mp4/wmv lejátszástudtok olyat ami ezeket egyszerre tudja? én eddig nem igazán találtam
-
Sziasztok!
Asztali DVD lejátszóban kérnék segítséget:
Logitech Z5500-at kötnék rá, jelenleg egy scart csatis tv-t használnék vele... de tervezem a cserét egy fullHD TV-re... USB bemenet jó pont.
Két típust néztem, de bármi más is szóba jöhet.
LG DVS450H
Panasonic DVD-S54E
Vélemények?
Köszi! -
Mozso26
senior tag
Nekem is erre a Wd-tvre lenne szükségem???
-
Mozso26
senior tag
Srácok sziasztok olyan lejátszot keresek ami külsö usb vinyot lekezel és lejátszik rola bármit(pl:div-x et) és van hdmi kimenete és mindezt jo minöségben teszi a legolcsobban mint pl az ez LG DVX492H , de nem tudom hogy ez lejátszik div-x et is? Ezt nég esetleg lehet fokozni olyannal hogy a tv adást (digitálisat analogot) képes rögziteni külsö hdd-re?
Na valami ilyen csoda kütyü kéne de ha van benne Set top box valami az sem lenne rosz ... -
doc
nagyúr
válasz
bulgesz #1759 üzenetére
hugomnak milleniumja volt, haromszor vitte garanciaban szervizbe, a negyedik mar garin kivul volt es tobbe kerult volna megcsinaltatni mint venni egy masikat...
a sony cd/dvd olvasoi mindig is borzalmasak voltak, biztos nem vennek, meg amugy sem vagyok nagy velemennyel a markarol -
bulgesz
tag
és a többi márkával mi a helyzet? (Pioneer- en és Samsungon kívűl, a 10-20e Ft-os árkategóriában) : Dimarson,LG,Millenium,Sony,Phillips,Orion,Panasonic,Toshiba,Thomson stb.,ezek közül melyikeket ajánljátok? (pontos típust is írhattok!) Várom válaszotokat! Előre is köszönöm!
-
dpetiba
aktív tag
Hello,
nem tudom jó helyre írok-e, de vettem egy ilyen házimozit: LG - HT303SU
Az a problémám, hogy USB-ről mp3-at hallgatok minden jó. Viszont ha kikapcsolom és újra bekapcsolom nem látja az pendrive-ot. Ilyenkor ki kell húznom, újra bedugni és akkor megint jó.
Ez természetes vajon?
Köszi
-
-
bulgesz
tag
ha esetleg picit többért lehet olyat venni ami a kikötéseimnek megfelel akkor nyugodtan azt is bele írhatjátok a hozzászólásaitokba,csak szeretnék valami véleményt hallani!(pl márkák rangsora,ha van ilyen)
-
bulgesz
tag
Helló! Asztali DVD lejátszót szeretnék venni! úgy max 10000 Ft értékben,milyen márkákat ajánlotok,a kikötések: tudjon divx-et (xvid-et) játszani,és ilyen téren legyen megbízható (tehát ne csak mondjuk minden második avi-t játsza le akadozás nélkül) valamint az ékezetes feliratkezelést is támogassa! (DTS enkóder ha van az nem baj) Várom ajánlataitokat! Köszönöm előre is!
Ui: A barátnőmék 3 éves (akkor 18000 Ft -ért vásárolt) Samsung asztali dvd lejátszójuktól nem vagyok elájulva,SŐT, egy kalap sz*r),szóval a Samsungoktól viszolygok egy kicsit (a fent említett kritériumoknak egyáltalán nem felel meg)! -
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #1751 üzenetére
Közben megvettem a Philips HTS3568-ot, remekül szuperál, az Xbox-al is fél perc volt összehozni. Biztos nem szól olyan jól, mint a nevesebb szettek, de nekem teljesen megfelel
-
akyyy
senior tag
összel, ha még meglesz amunkahelyem, elvileg beindul a bisznisz, és megint kereshetek anyit amiből egy haviból lazán megveszem. csak nyáron sajna punnyadás van
-
akyyy
senior tag
Ezt leltem még:
Sony DAV-DZ260Kisit drágácska, viszont optikia is, meg fasza.
-
Skynet258
veterán
Árat nem írtál, de én is hasonló cipőben járok (xbox360-at is rá szeretném kötni). Ma egész nap bújtam a netet, teszteket olvastam (már amihez találtam, és arra jutottam, hogy valószinűleg ez a Pioneer lenne a megfelelő... csak a kissé magas ára tart vissza egy csöppet
-
akyyy
senior tag
A mostani asztali dvd lejátszót le kéne cserélni mert alig viszi már a filmjeimet, az újrairható dvd-t meg egyáltlaán nem olvassa, munkám miatt pedig erre szükségem lenne, (igaz, meg néznék igy olcsóbban sorozatokat
)
Mit lenne érdemes vennem, amely viszi normálisan az írott lemezt is, ujrairhatóakat is, nem bánja ha kicsit poroskás a lemez, 5.1 hangfalszett legyen hozzá. lehetne bene valami jackdugó hogy fejessel is tudjam hallgatni ha monjduk este van, ilyenek..
sorozatok úgyis szeteóba vannak, ott nem fontos az 5.1)
de ami a legfontosabb, LEGYEN RAJTA OPTIKAI BEMENET, hogy xboxot rákötve az is 5.1-be szóljon.
köszi -
amdni
aktív tag
Üdv!
Vettem egy Orion 5000-es dvd lejátszót.
Most kezdtem utána nézni hogy lehet-e a firmware-t frissíteni, de mindenhol csak valami más tpusról írnak pl. 5000 a, vagy 5000 hc stb.
Erről semmi ezért rákérdezek most sikerült olyat vennem ami nagyon nincs elterjedve azért nincs hozzászólás erről?Az vele a gondom hogy avi feliratok közül 3-at enged választani, ha egy dvd-n 3 avi film van akkor a 3.-hoz a 3. felirat jó de mi van ha pl. 10 avi film van egy dvd-n hogy válasszam ki azt a feliratot? Az avi fájlnak és a feliratnak megegyezik a neve mégsem azt válassza ki automatikusan.
Van valakinek valami ötlete?
-
szandro
senior tag
Értem és köszönöm.
Ilyen van, talán megbirkózik vele. -
szandro
senior tag
Sziasztok,
nem éppen új lejátszót szeretnék, hanem egy kérdésem lenne. Feliratot, ha az avi mellett srt-ben van lejátszik e az asztali?
Köszönöm
-
doc
nagyúr
az usb-s lejatszok milyen filerendszereket szoktak felismerni? fat32 gondolom megy, ntfs-t mennyire ismerik?
-
breezer55
csendes tag
Pioneer DV-410V DVD-lejátszó, fekete
Jellemzők
Lejátszható médiumok:
* DVD Video, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW, DVD-R DL
* SVCD, VCD
* CD, CD-R/-RW
* DivX, WMV film fájlok USB-n keresztül
* High Resolution JPEG fényképek
* MP3, WMA hang fájlokEz akkor gondolom azt jelenti, hogy csak USB-ről tudja lejátszani ,de ha kiírom DVD-re akkor nem?
-
Alex91
félisten
válasz
breezer55 #1726 üzenetére
[I]Gyakorlatilag bármilyen típusú adatformátum lejátszható - legyen az WMV, DivX, WMA, MP3 vagy nagy felbontású JPEG. Élvezze a lejátszás máshoz nem hasonlítható kényelmét és a médiafájlok megosztását a TV készülékén vagy házimozi rendszerén - mindezt a nappalijának kényelmében.
Windows Media Video lejátszás a számítógépéről származó filmekhez
A Windows Media Video lejátszásnak köszönhetően számítógépes videofájlokat nézhet TV-készülékén. Ráadásul mostantól sokkal könnyebben megoszthatja az élményt barátaival és családjával: búcsút mondhat a számítógép képernyője előtt való görnyedésnek, dőljön hátra, és élvezze kedvenc WMV-fájljait TV-készülékén nappalijának kényelmében.[/I]
Ezt irja! De mondom, nem tudom, hogy mennyire lehet hinni a leirasnak! De van meg par tipus, emelyeknel fel van tuntetve a WMV is. Pioneer DV-410V DVD-lejátszó
-
breezer55
csendes tag
Ti tudtok olyan lejátszóról ami viszi a wmv-t?
-
Ronin-
senior tag
üdv.
melyiket ajánljátok? hyundai dv2x708du , vagy pedig orion 5000 ?!
-
beeeeerka
tag
Szia,
Digitális adásokat: [link] A hordozható lejátszókról passzolok.
Én egy asztali DIGI tuneres playát néztem ki és a [link]topikban már kérdeztem róla, de ott aszonták, h. itt is kérdezzek rá, mert mégis játékosról van szó. Más topikot eddig nem találtam. Akinek van tapasztalata a linkelt playáról - vagy hasonlóról, az kérem, írjon. Előre is köszönöm.
Üdv: B.
-
A tumi
tag
Hello!
Bár nem ide tartozik a dolog de hátha tudtok segíteni.
Hordozható tv-tuneres dvd lejátszók mennyire jók?
Milyen adókat(tv) lehet befogni velük?
Azt írják,hogy a kódolatlan műholdas tv adókat be tudja fogni.
Melyik adók ezek?Nem találtam leírást ezekről. -
joe2005
senior tag
Én most vettem lg-ht353sd házimozit visz mindent, még usb-ről is próbáltam avit lejátszani. Hátrány, zoom nincs, időkijelzés csak eltelt időt mutatja menüből hívható. Hangot, csak menüből lehet váltani. De az árát szerintem megérte (házhoz szállítva 2 év gari, 29eFt).
-
pentium4
senior tag
hali!
egy kis helpet kérnék, olyan dvd lejátszó kéne ami visz mindent!
persze itt nem HD re gondolok, hanem dvd, divx és társai, felirat kezelés usd ről is, szal legyen usb port is rajta, hdmi és optikai kimenet kell mindenképp!
ami még fontos hogy fekete legyen és lehetőleg 44 centinél ne legyen szélesebb, mert ekkor az erősitő amire menne!
márka mind1, a legolcsóbb legszarabb is jó csak játszon le mindent!
kösz a válaszokat!P4
-
Adam86
tag
válasz
breezer55 #1710 üzenetére
Én ma vettem a metróba egy Orion lejátszót. Mindent visz, usb-t és különböző kártyákat is olvas hibátlanul. Mindezt potom 11.000Ftért.
Lehet, hogy gagyi márka, de inkább veszek 2-3évente egy ilyet mint 3x ennyiért egy márkásat.
Kitudja mit találnak fel 2év mulva? akkor lehet már elavult lesz a mai technológia. -
Adam86
tag
sziasztok.
Szeretném kicserélni a 6éves sony házimozirendszeremnek a lejátszóját (csak a lejátszót)
A jelenlegi csak DVD-R-et játszik le, igaz azt tökéletesen. Egy oylat akarok, amit össze tudok kötni az erősítővel és a hangfalakkal.
Nekem azt mondták, hogy annyi kell, hogy coaxial bemenet legyen mind a lejátszón és nekem az van. Akkor össze tudom kötni az újat a a rendszer többi részével? -
breezer55
csendes tag
Sziasztok!
Olyan asztali dvd lejátszót keresek ami a dvix-en túl lejátszik wmv-t és mp4et , meg persze feliratos filmeket is gond nélkül, létezik olyan ami ezeknek a kritériumoknak megfelel? ha igen ti melyiket ajánlanátok?
Előre is köszi!
-
maLakai
csendes tag
Samsung DVD-1080P9-ről vélemények?
-
maflame
aktív tag
Sziasztok, biztos láma kérdés, de én nem rég vettem életem első asztali DVD-lejátszóját (eddig sz.gépről ment) Szóval az audio beállításoknál a DolbyDigital résznél választható bitfolyam vagy PCM. Mi a különbség? Mire való egyik, mire a másik beállítás? ..én nem igazán vettem észre különbséget, de érdekelne.
Köszönöm!
-
adamtoth83
csendes tag
sziasztok,
en a metro aruhazban vettem egy beez dp-n-2600-b dvd-t, es az volna a kerdesem, hogy hogy kell beallitani, hogy sztereo forrasbol szoljon mind a 6 hangszoro?
koszi, adamui: egyebkent csak 6000ft volt, hoppa
-
gyiku
nagyúr
hi, asztalit keresek, eddig ez a befuto: Panasonic DVD-S511E-K
szempontok:
meret - tv a falon, alatta van egy 28 cmes polc, azon el kell fernie
felkonvertalas - ez kelltudtok olyan jatekosrol, ami hasonlo parameterekkel bir, es esetleg tud dvb-t mpeg4-et? vagy usb-s?
koszi
-
Bass
addikt
Na vettem a media marktban egy Akai ADX-5130X-et 10990.- Van rajta optikai kimenet ami nekem a lényeg,most nézem rajta az első filmet,egy icsit megilyedtem amikor elindította a Nagy zűr kiskínábant(GYÁRI LEMEZ ÉS ÜT!!!) mert ver a lemez és zörgött amikor beolvasta +ment a szokásos bla bla szöveg de a film alatt hál isten nem csinálta,a lemezt marha gyorsan felismerte,a tálcát pikk pakk kiadta eddig ennyi.
-
localhost
Közösségépítő
Ismerősöm nevében keresek asztali DVD-játékost:
- DivX/XVID
- Skálázható feliratnagyság vagy nagy méretű felirat
- DVD-RAM formátum támogatása
- olcsóVárjuk a tapasztalatokat, javaslatokat. Köszönöm!
-
Árához képest nekem megfelelő a tudása.
USB-ről szaggatnak, de ez az USB2.0 hiányának felróható (mint minden játékosnál).
Feliratos filmet nem nagyon nézek rajta, úgyhogy paszolok.
Kezeli a több hangsávos divx-eket akár USB-ről is
Amiért vettem: 5.1-es kimenet, USB, mindent játszó (WMV-t nem), olcsó, rakat számra volt belőle a Tesco, Cora boltokban, azaz "helyi" (nem kell nekem sz@r@kodni az esetleges hibás készülékkel, hogy ide-oda küldözgessem) garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest