Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stavross
tag
válasz
almostsaint #1851 üzenetére
Én is szemeztem a Panasonic S54-sel, mivel van egy régi S49-sem amit nagyon szeretek és még mindig tökéletes.
Az S54-ről USB-t hiányolom, nekem szükségem lenne rá, úh. nálam a PIOPNEER DV-410 vagy a Philips 5990-es lesz a befutó. Van rajtauk USB és egy kicsit olcsóbbak is.
-
kissdani
senior tag
válasz
almostsaint #1849 üzenetére
Winzsolt: Ezt csak fórumokból! Volt egy fórumtárs aki ilyet vett és ő mondta hogy mindnről olvas mindent! Vagy be ballagsz a Tescoba és beledugod a pendrivét!
Mert ezt a tipust a Tesco is forgalmazza, és a legkedvezőbb áron!almostsaint: De fogsz tudni ha van digitális kimenete a dvd-nek amit veszel akkor aza lényeg hogy az erősitőd dolby digital legyen, (ezt a logót keresd rajta)! Két kábellel kell összekötni: az egyik egy sima rca, a másik pedig egy opticai (az ugye a "fénykábel") vagy egy coaxial, (nekem a gép van összekötve ezzel és egy rca kábelnek az eggyik oldala tökéletesen megfelel erre a célra
)
Ha a dvd-nek van minden csatornájáról kimenet, akkor nem szükséges dolbi digital erősitő, elég a prologic (igy minden csatornát egy egy rca kábellel kell átvinni az erősitőhöz)!
Elsőre kicsit bonyolult reméllem érthető voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest