- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- ZIDOO médialejátszók
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
én azért kicsit aggódva figyeltem, ahogyan csavartam be a cu-t, úgy lett ''teknő'' a lapból. Meg nálam már elvi kérdés lett a sok szívás után, hogy abitot NE!
Haver eddig röhögött rajtam, mert neki Ic7 van, és megy jól. aztán egyszercsak nem ismerte fel a floppyt. azután akkor is felismerte, ha nem volt rajta. hülyeséget ír ki a hőfokokra, és kevés feszt ad mindennek. nekem elegem lett belőle, főleg, hogy gyk. két hónapig nem volt gépem. az első ic7 1 napig ment, a második 1 hétig...Asus P4C800 sokkal komolyabb darab, és Gianninál a deluxe 32.9 ne mond már nekem, hogy sok érte.
A zalmanos témával kapcsolatban: én a cu-t javaslom, a cipeléssel sincs gond, csak nem kell lóbálni, meg leejteni a házat. tény viszont, hogy az alcu árban jobb vétel, maximum 2 fok az eltérés a neves külföldi hw oldalak szerint is.
Aktív témák
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest