- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Egy apro hiba az első hsz-ben:
"The Empress' Spymaster arrives and has Corvo imprisoned for her murder and Emily's abduction. Six months later, the Spymaster has seized control of Dunwall as Lord Regent. He tells Corvo that he masterminded the assassination and has framed Corvo. Corvo is to be executed the following day."
Am ez a 6 hónappal később szöveg a játékban is benne volt. Ez alapján javításra szorul az első hsz szövege:
"Ezért lecsuknak minket, hogy
másnaphajnalban kivégezzenek."Amugy én tegnap kezdtem el. Iszonyatosan magával ragadó a hangulat! Pedig én nem szeretem az ilyen rajzfilmszerű grafikát, de ez a game teljesen magába szippant mind látványban, mind hangulatban (történettel sincs eddig gond, de nem egyelőre nem az motivál a legjobban).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest