- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
Ha nem volt meg semmi kiegeszitod, akkor Olcsobban kijossz, ha megveszed a complete editiont. Ebayen vettem meg, bontatlan dvd-t kaptam, de nem kellett ujra felrakni, csak a steames telepitesemnek beirtam a dvd-hez kapott ket uj kodot, ami a gwfl-en keresztul hozzaadta a jatekhoz az uj kiegeszitoket. A monte pakk nekem mar egvolt korabban is, szoval azt nem tudom, hogy az benne van-e, de azthiszem igen, illetve a colin mcrae pakk meg az, ami emlekeim szerint nincs benne.
Cd galaxis, 576, nemtudom, milyen bolt van meg, az arukereso ezt dobta ki [link] -
ledgeri
nagyúr
A steameshez (is?) jár egy ingyen DLC-,de fent van egy olyan pakk is (ahogy emlékszem) hogy minden benne van...
Kick funkció: Az biztos, hogy a lobby-ban (Pálya kiválasztás, de még az autó nem) a névre enterezve kijön a menü, de lehet, hogy versenyek köszt is él ez: Névre entre, és ott a menü...
-
-
ledgeri
nagyúr
Zöld: nem mentél neki senkinek, sárga: pár embernek, piros: sokank, de ezeket csak az úgy beállítótt versenyeken lehet ráutaló magatartással megváltoztatni...
Hatszög: x versenyen keresztül nem mentél neki senkinek, hogy az x mennyi? Ajátékból elérhet archivement listán szerepel...redy up helyett kerék: még játszanak, vagy még onnan nem tértek vissza a lobbyba, ahol a host pályát válasz.
-
Próbáld meg ezeket (egyesével, minden lépés után próbáld meg elindítani a játékot):
- Ha a Dirt 2 megvan, akkor próbáld meg azt futtatni. Ha megy, akkor a Dirt 3-mal van gond, ha nem, akkor valami program gátolja a két játék futását.
- Steamben, jobb klikk a Dirt 3-on, Properties, Local Files, Verify integrity of game cache...
- Töröld a hardware_settings_config.xml fájlt (C:/Felhasználók/felhasználónév/Dokumentumok/My Games/Dirt3/hardwaresettings/ mappában)
- Töröld mindkét fájlt a hardwaresettings mappából
- Futtasd adminisztrátorként (Steam mappából)
- Kapcsold ki időlegesen a tűzfalat/vírusirtótEsetleg próbáld meg kilőni az összes futó alkalmazást a háttérből (ha értesz hozzá). Ha a FreeTrack vagy TrackIR nevű program telepítve van, akkor uninstalláld őket.
-
jozsi252
veterán
Eddig egyszer nekem is ezt írta ki, amikor bejelentkeztem gfwl-be nyomtam egy entert hogy túllépjek az intrón, és utána megfagyott az egész, nekem is executable. Köv indításnál jóvolt.
Te hol kapod ezt a hibát, minden indításnál kapod? illetve még mikor indítanád vagy menübelépés elött vagy játék közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali játékos kérdések órája
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged