- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- OLED TV topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen SSD-t vegyek?
- RAM topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
- írtam. Szóval úgy értettem, hogy kissé szégyenke egy új DX10-es karitól ez a GPU és RAM frek (shader-t ezért is nem vettem a "kritikába"). DX10 felejtős, mert nem DX10.1. DX10-et részben ezért nem nyomják, 10.1-et majd fogják, ha majd eladták az összes DX10-es karit, hogy megint cserélni kelljen (legalábbis azoknak, akik a bizonyosan tudható, illetve logikailag kikövetkeztethető információk birtokában, botor módon mégis megvették).
Az meg majd elválik, hogy a több SP, vagy a gyorsaság jelenti majd végeredményben a gyorsabb 3D megjelenítést (főleg, ha a komolyabb ATI is felszereltebb lesz, és tényleg 2 külön Pro készül majd). Én mindenesetre megvárom a 2950-eseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest