Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Szeretnem torolni az erste bankos kartyamat a dijnet rendszerebol, amikor ranyomok a torles gombra ezt az ablakot dobja be:
Kerdes, hogy mi kozom nekem az otp bankhoz, sosem volt otp-s szamlam. Es miert tarolja az en kartyam adatait az otp bank? Mikor ranyomok a deregisztraciora, bedobaj az otpdirekt bejelentkezesi ablakot. Oda viszont en nem tudok belepni. Ilyankor en mit tehetek? Hogy tudom onnan torolni a kartya adataim? Felhivtam az otp-t es azt mondta a holgy, hogy naluk nincs tarolva a kartyam adata. Vegtelen ciklus?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest