- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufflinca
csendes tag
-
mufflinca
csendes tag
Igaz, hogy a hátulján lévő RESET gombot nyomva is hangjelzéseknek kellene lennie? Nekem ott nem mond semmit, pedig az eladó azt írja:
1) Hold the press "reset" behind M1 until you hear "start resetting default ways"
2) Short press "reset" once after reset M1, you`ll here a special voice which means you have entered AP connection mode. -
mufflinca
csendes tag
Köszönöm a választ!
Pontosan úgy teszek, ahogy írod! Kétszer dumál a kamera. Egyszer a bedugás után és inicializál, forog és bólogat. Aztán egy kicsit később másodszorra, hogy lehetne csatlakozni. A keresés elindítása után meg már nem történik semmi. Visszaszámol nulláig és kiírja, hogy gyenge a wifi jel, vagy nem jó a jelszó. A kamera nem pofázik többször csak kétszer. UPC router van, ami 2.4Ghz-es. A free része 5Ghz-es. A jelszavas 2,4-es wifi-re csatlakoznék.
Hát, akkor kifogtam szerintem egy rossz kamerát. Megpróbálom megreklamálni.
-
mufflinca
csendes tag
Sajnos még mindig nem sikerült párosítanom a kamerát! Nem értem! Valaki írja le légyszi szájbarágósan, hogy még is mit kellene csinálni?
- Az androidos progi "WIFI quick setup" gombjára kattintok. A router-em látja, az SSID-át kiválasztja a programban. A megfelelő wifi jelszavamat beírom és elkezdem a keresést. Most már 5. napja és nem talál semmit.- Mit kellene látnia? A routert? Akkor elvileg nem is kell kamera a program teszteléséhez? Vagy kell kamera és meg kell várni, míg a kamera hang a keresésre buzdít?
- Vagy a kamerát kellene megtalálnia? Akkor miért a router nevét és jelszavát kéri?
- Ha van a kamerában wifi, akkor miért nem egyből azzal kapcsolódik a telefon, minek keresi a router-t?
- Hogyan tudom kipróbálni, hogy most jó a kamerám, vagy hibás?Eddig három telefonnal és két wifi hálózaton próbálgattuk mindenféle verziókban, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest