Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
PTZ is van benne? Nem nagyon találok róla infót. Rpi meg még nincs, így kipróbálni sem tudom.
Windows-ra is tudnál egy jó szoftvert ajánlani?Amúgy ezeket a beállításokat, hogy biztonságosan lehessen használni, nem tudná valaki egy cikkben vagy egy részletes hozzászólásban megfogalmazni? Mert az igazat megvallva, én még a jelszót sem tudom hogy kell átállítani, mert mikor a gyári app-ban átállítottam akkor nem csatlakozott. Csak ha nem töltöm ki a user/pwd mezőt akkor csatlakozik a kamerához.
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Van egy M1-es kamerám és távolról szeretnék rögzíteni egy raspberry pi-vel ha mozgás van. Van valami ötletetek erre, ajánlott szoftver? (PTZ funkció is kellene). Vehetek M2-t is ha azzal egyszerűbb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Nyaralás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tippmix
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Olympus pl5, Panasonic 20 1.7
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest