Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Igazad van, hogy a felhő alapú elérés miatt szükséges, hogy kifelé kukucskáljon a kamera.
De akkor is, ki tudja, hogy egyúttal milyen kéretlen információt, adatokat küld még haza a gyártónak a cucc. Lehet, hogy én vagyok túl paranoiás, de én annyira nem bízom meg bennük.
Legyen inkább portforward, és akkor én tartom kezembe a dolgokat, csak akkor érhető el az eszköz, ha én kintről megszólítom, magától nem tud kifelé üzengetni kéretlenül senkinek semmit.

-
Magnat
veterán
Annyit tennék még hozzá mit lehetséges és viszonylag biztonságos megoldás, h be lehet drótozni a kamerát egy lanon lévő vmilyen kamera szerverre és magát a szervert nézni kívülről (én ezt akartam, de sajnos a Synology kamera appja nem kezeli a kamerát annak ellenére, h más noname cuccokat igen - pedig még az rtsp stream és a http port is egyezik) vagy beröffent az ember otthon egy vpn szervert (akár a routeren is) és azon keresztül szólítja meg a kamerát. Mindkét esetben a kamera deafult gatewaye legyen üres, így nem fog kilátni a netre, szóval még ő maga sem tud connectiont nyitni kifelé (és persze kintről sem lesz elérhető). A gyári szoftverével persze nem fog működni ezután.
-
bl4ze
veterán
+1
profin leírtad, én is így látom, 15 év ISP-nél való meló után
A Xiaomi serverrel folyamatosan gond volt, lagolt, stb. én már utalátam nagyon. Ez a Digoo szinte azonnal connectál, Xiaomi-nál volt, hogy 10x 20x próbáltam, és volt, hogy 1-2 napig nem ment. Server error

(első szériás CN kamera volt nem EU)
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- VoIP telefonálás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN (Sony E) Full Frame objektív eladó.
- Insta360 Go 3s 128GB - fehér (Bontatlan)
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Update 11.20. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest