Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Igazad van, hogy a felhő alapú elérés miatt szükséges, hogy kifelé kukucskáljon a kamera.
De akkor is, ki tudja, hogy egyúttal milyen kéretlen információt, adatokat küld még haza a gyártónak a cucc. Lehet, hogy én vagyok túl paranoiás, de én annyira nem bízom meg bennük.
Legyen inkább portforward, és akkor én tartom kezembe a dolgokat, csak akkor érhető el az eszköz, ha én kintről megszólítom, magától nem tud kifelé üzengetni kéretlenül senkinek semmit.
-
Magnat
veterán
Annyit tennék még hozzá mit lehetséges és viszonylag biztonságos megoldás, h be lehet drótozni a kamerát egy lanon lévő vmilyen kamera szerverre és magát a szervert nézni kívülről (én ezt akartam, de sajnos a Synology kamera appja nem kezeli a kamerát annak ellenére, h más noname cuccokat igen - pedig még az rtsp stream és a http port is egyezik) vagy beröffent az ember otthon egy vpn szervert (akár a routeren is) és azon keresztül szólítja meg a kamerát. Mindkét esetben a kamera deafult gatewaye legyen üres, így nem fog kilátni a netre, szóval még ő maga sem tud connectiont nyitni kifelé (és persze kintről sem lesz elérhető). A gyári szoftverével persze nem fog működni ezután.
-
bl4ze
veterán
+1
profin leírtad, én is így látom, 15 év ISP-nél való meló után
A Xiaomi serverrel folyamatosan gond volt, lagolt, stb. én már utalátam nagyon. Ez a Digoo szinte azonnal connectál, Xiaomi-nál volt, hogy 10x 20x próbáltam, és volt, hogy 1-2 napig nem ment. Server error
(első szériás CN kamera volt nem EU)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest