Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ab81
csendes tag
sziasztok,
vettem nevetséges összegért 2 Digoo-t, ezzel kapcsolatban volna kérdésem.M1Q szépen megy a saját appjával és mással is RTSP protokollon. ezen viszont úgy tűnik más port nincsen nyitva, nem lehet valahogy telnetet nyitni rá?
MYQ ez valamilyen új modell, nem rossz hozzá amúgy a cloud szolgáltatás csak drága, ezt is RTSP-n használnám, de nincs hozzá jelszó, így nem tudom. külön appja van, ott sem lehet usert csinálni. ezen ráadásul nyitva van a telnet port, de oda is kéne jelszó, van ötletetek mi lehet az / hogyan lehet megszerezni?
kösz előre is
-
BullZeye
veterán
Olcsóbb ($15.99 ~ 4200Ft) külföldről, és az új.
Amúgy tiltott hirdetni topicban, és inkább full HD-sat vegyetek, lényegesen nagyobb a látószöge (van mindkettő). -
ohje2
csendes tag
Az én Digoo BB-M1 em eladó, ha esetleg valakit érdekel. Két hete kaptam meg, kipróbálva volt csak. Katt ide
-
bl4ze
veterán
m1z-t kell venni, nekem volt m1-m2 is, de m1z minden tekintetben veri az összes modellt. 720p,960p és most m1z full hd 1080p
-
ohje2
csendes tag
Beszereztem en is egy ilyen kamerat, a gyari app valtozott "360eye" rol "IcSee" re. Mukodik minden jol. Nekem a kamera kepe kifejezetten nem tetszik. Ahogy jobban megfigyeltem a fokuszalassal van baj, kozelre tu eles, tavollra (»2m) full homalyos.. Ezt lehet allitani esetleg valahogy?
Amit furcsallottam meg, hogy gyarilag az fps 7 re van allitva, ami nagyon lassu. Ez "xmeye" nevu programmal, kamera hozzaadasa utan tudtam allitani 20 korulre.
Nekem megy Synoval minden tovabbi nelkul(BB-M1 latest FW + Syno ds216j). Forgatas is mukodik. -
BullZeye
veterán
válasz
konigjanos #339 üzenetére
M1Znél nekem kellett port forward, ha nem belső hálóról akartam használni.
Digoo gagyi programjával lehet nézni windowson is, de pain in the ass. Böngészőből csak Synologyval tudtam. -
konigjanos
senior tag
Sziasztok!Bocsánat, ha már volt a kérdés, de ezt nem csak mobilról lehet nézni ugye? kell hozzá port forward, meg egyéb szenvedés, vagy simán megy?
-
K-Roy
csendes tag
Ha esetleg valakit még érdekel az M1 rtsp elérése:
rtsp://IP/live/ch00_0 -> standard video
rtsp://IP/live/ch00_1 -> HD video -
-
Robynho
tag
heloó!
Érdekelne, hogy ilyen kamerát vett már más is? A boga istenért nem sikerül csatlakoztatnom. :S
Wireless Pan Tilt 720P HD WIFI Camera Security Network Night Vision -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #328 üzenetére
Kamera internet felé 100%-os blokkolása TP Link router segítségével.
1) Access Control / Host -> Add New
2) Access Control / Rule -> Add New
3) Aztán Enable Internet Access Control és DENY the packets specified by....
Ennek segítségével csak a helyi hálózaton tud kommunikálni a NAS-al, aki pedig tovább küldi a képet interneten, így a pici kínaiak kiesnek, és lehet nyugodtan használni.
-
BullZeye
veterán
Nekem azóta a hideg ráz a Digoo Apptól, hogy mondták facebookon, azért nincs meg a 25-30FPS, mert hogy kínai szerverek nem tudják elég gyorsan kiszolgálni. Ez mennyire WTF? Miért is kéne kimennie egy idegen valószínűleg semennyire sem védett kínai szerverre a képnek?
Még az Admin felhasználót se lehet megváltoztatni, még belegondolni is rossz mennyire egyszerű lehet kijátszani a a DG szerverének védelmét.
-
BullZeye
veterán
DG-M1Z - FW17 (21-et nem próbáltam, újabb még nincs)
Codec ami jó: 264 és 264+ ; 265 és 265+ nem támogatott formátum.
Idővonal nagyon jól működik, szép zöld ahol van, és szürke ahol nincs semmi mozgád. Történés alatt, valamint előtte és utána 5 másodperccel van zöld színnel megjelölés, így rögtön látható, ha 24 óra alatt volt bármi.Amire még nem találtam megoldást:
1) Hogy lehet mozgatni a kamerát (sokat nem öltem bele, mert fixként akarom használni, de azért nem lenne rossz tudni a megoldást rá)
2) Hogy lehet beállítani, hogy csak mozgásnál rögzítsen, a többi pedig ne tárolódjon. Ez azért fontos, mert ahogy nézem óránként 262mb a rögzítés, szóval naponta 6,3 giga, és ebből mozgás alatt napi kb 100 megabájt ami mozgással telik maximum, a többi fölöslegesen foglalja a helyet.Külső elérésre:
TP-link 3600 routerbe ilyen beállításokat nem nagyon találtam, alapból DHCPt használok MAC cím alapján kap fix IP címet a kamera, portokat kívülről letiltottam, csak belülről érhető el, így legalább DG appból nem megy hálózaton kívül. De ha valaki tud képet küldeni arról, hogy TP link rendszerében hogy kell ezt belőni, azt megköszönném. Tényleg szeretném úgy használni a kameránkat, hogy nyugodt legyek, más tuti nem láthatja. -
-
BullZeye
veterán
Sikerült Synology Surveillance Station-t beállítanom, van élő kép, ment mindent, igaz mozgatni nem tudom a kamerát, de kövi úgyis az lenne, hogy hogy tudom kikapcsolni ezt a featuret.
Annyi kérdésem lenne, hogy hogy tudom a Digoo és kína felé menő dolgokat 100%-ig letiltani? Szóval a digoo app se működjön, nekem tökéletesen megfelel a Synology megoldása, sokkal használhatóbb a visszanéző és alarm funkciója, és szeretném privátként használni Synology által kívülről spec porton elérve, de kínától távol (így amúgy simán van 25 FPS is...)
Pl default gatewayt hogy tudom állítani?
-
Magnat
veterán
válasz
BullZeye #320 üzenetére
Nekem az M1-et nem sikerült a Synora felvenni a Syno saját szoftverével, mással nem próbáltam... De ha csak nézni akarod, korábban tettem be screenshotot, h TinyCam-mel hogy lehet nézni a képét, persze jelszavas védelem nincs rajta, szóval annyit tudsz tenni, h a default gatewayt nullára állítod a kamerán, akkor nem tud kifelé pofázni és ha távolról akarod nézni, akkor a Syno vpn szervert beröffented és azon keresztül nézed. Sajnos valamelyest lassítja, de szódával elmegy.
-
BullZeye
veterán
Van ezekre valami tesztelt program, ami szerverként települ pl egy Synology NAS-ra?
Aggályosnak tartom, hogy kínai szerveren megy át a kép, és ők ezt teljesen normálisan tartják, sőt ezzel indokolják, hogy nem megy 25-30 FPSel a felvétel, mert hogy kínába jön az anyag mielőtt visszajön a telefonomra, és hiába van gigabit netem, 15 FPS és ghostos képet kapok, mert az Ő szerverük szar.
Nem beszélve, hogy az Alarm on Record random módon meghülyül, és false dolgokat vesz fel. Amikor meg tényleg éles dolog lenne 2-3 másodperccel később kezdődik a record. Windowsra és Linuxra kollégám mondott programot (ivideon) de Synology ARM processzorát nem támogatja.
-
t0nhal
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy M2-es kamerám van. Érdekelne, hogy lehet-e csak FTP-re rögzíteni felvételt, vagy mindenképpen kell bele egy SD kártya is? Mondjuk van egy sejtésem, hogy ez így nem fog menni... -
BullZeye
veterán
válasz
(-.-) Zzz #316 üzenetére
Múlt héten is az volt, hogy a héten jön, és a hibát 1,5 hónapja láttam először fórumon bejelentve, ahova modok reagáltak rá. Múlt héten kellett volna végig, hogy legyen benne alarm, mert felújítás van, és nem akarok 10 óra anyagot átnézni, hogy lássam bármelyik segédmunkás elemelt e valamit amit nem kéne...
-
(-.-) Zzz
csendes tag
Sziasztok,
Lehet kicsit off, de hátha valakinek segít.
Pénteken megjött a Digoo DG-M1Z kamerám. Egyből firmware update-el kezdtem -> 22.0.0.21A korábbival verzióval nincs összehasonlítási alapom de találtam pár elég csúnya hibát. Kicsit böngészve a külföldi fórumokat több ember is panaszkodott az új firmware-re.
A Digoo support szerint hamarosan jön az új és egyben javított verzió (állítólag a héten).
Addig is ha valaki szeretne visszaállni a régire:
[17-es firmware]A link és a benne található leírást a Banggood-tol kaptam, miután nekik is szóltam a hibáról.
Csak saját felelősségre -
Flashy
veterán
elkezdtem írni hogy nincs, de nem is kell, mert ott az ftp hack, de előtte ránéztem weben arra az oldalra, ahol valaki ezzel foglalkozott és mégis van: "hslwificam"
az M1-hez viszont nem jó.szerkesztem hogy kereshető legyen:
Digoo BB-M2 root jelszó telnet eléréssel: hslwificam -
htc07
addikt
sziasztok,
m2-höz van már root jelszavunk?
-
BullZeye
veterán
21es FW upgradelése után nem rögzít ALARM alatt, megvan valakinek a 17es firmware letöltésre? Holnap használnám az alarm rögzítést, viszont megette a fene, ha nem megy.
(#308) djsomi
Küldözget adatokat, de ahogy én nézegettem csak bájtokat, így valszeg csak olyan infókat mint ip cím idő stb, és képet nem. -
Flashy
veterán
válasz
SUPREME7 #307 üzenetére
én egy BB-M1-et kipróbáltam így régebben, bekonfiguráltam, aztán elvittem a wifi közeléből és működött. bár nem folyamatos, hanem mozgásra rögzítő módban, de szerintem az itt mindegy. viszont ha ki akarod venni az SD-t, érdemes leállítani a kamerát (vissza kell vinni wifiközelbe), mert nálam mindig hibás fájlrendszert hagy, az M2 meg egyszer rózsaszín képet adott miután kivettem menet közben a kártyát. reboot megjavította.
-
djsomi
csendes tag
-
SUPREME7
őstag
Sziasztok, egy DG-M1Z-t lehet úgy használni, hogy wifi nélkül SD kártyával kirakom és az SD-re vegyen fel akár folyamatosan loop-ban?
-
Amu
tag
nos meghallt az utolsó Digoocamom is, ez fekete képpel halálozott el....
-
passat77
tag
Működik az ONVIF protokol is. Dahua Nvr-hez hozzá lehetett adni, még a PTZ is megy. A port: 5000, felh:admin, jelszó: 20160404. A kép hagy némi kivánnivalót, de 6100 ft-ért nem rosz.
-
passat77
tag
Működik !!!!!
Csak a digooeye app a jó. -
passat77
tag
Bocsánat! A pontos tipusom
IGOO DG-M1X HD 960P
-
passat77
tag
Közben pár perc után most már azt is bemondta, hogy configuration fail, please.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest