Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ronaldohun

tag

válasz Balinov #5988 üzenetére

Nem tudom, ki hogy van vele, mert biztos lenne aki többoldalas tippeket tudna írni, de őszintén megvallva ezt a beállítás kérdést nem kell ezt túlgondolni. Gyakorlatilag ahogy feltelepíted a táblát az használatra kész, semmi finomhangolást nem igényel. Én a tollérzékenységet szoktam növelni (vagyis gyenge nyomásra állítani), hogy ne karistoljam szét a táblát, meg ne kopjon hamar a hegy, de ezenkívül feleslegesnek tartok bármit is állítgatni.
    A táblán lévő gyorsgombokat keveset használom (kivéve a toll gombjait, azzal szoktam ecsetméretet változtatni). Helyette jobb kezemben a toll, bal kezem meg folyamatosan a billentyűzeten, és azon nyomkodom a megfelelő hotkeyt. Tapasztalatom szerint más is így van ezzel.

Egyébként mi az ami furcsa vagy szokatlan? Az egérhez képest egyértelműen komfortosabb kéne, hogy legyen a használata már elsőre is. Legalábbis az olyan dolgoknál, amelyek rajzolás-szerű mozdulatokat igényelnek. (Én pl. görbe szerkesztéshez, még sokszor visszanyúlok az egérhez). De egyszerűen csak használd, egy idő fejben minden átáll, és magától értetődő lesz.

Új hozzászólás Aktív témák