Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anmazol
csendes tag
válasz
Dexter68 #1786 üzenetére
háát...lehet maradok az A5 ösnél...mennyiért tudok legolcsóbban/és hol szerezni ilye wacomot? mivel pécsi vagyok pestre nem fogok elmenni érte(az +15 ezer lenne kb utazással....) Dőlés érzékenység--- de hát sima genius toll is érzékelte a dőlést, vagy az nem ugyanaz? kicsit váratlanul ért ez a tablet halál, és nem néztem utána a dolgoknak évek óta, de minél előbb szeretnék ugye újat, mert nap nem telt el két éve szinte hogy nem rajzolta, festettem volna..de akkor geniusnál használat közben leszámítva a plusz gombokat,radírt, meg ilyenek(nekem nem hiányzik) annyival többet nyújt a wacom?És a touch funkció mindegyiken van? mert a geniuson mindig rajta tartottam a kezem...csak ha nincs olyan dolog amiért annyival megérné a wacom, veszek geniust...megéri több mint kétszer annyit költeni rá csak azért mert nem kínában állították össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- RTX 4060 LAPTOPOT VESZEK
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy Tab S9 FE / S10 FE / S9 / S9+ / S9 Ultra / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest