Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
Nem tudom, hogy van e erre konkrét könyv.
Mivel ez elég sok területet átfogó téma.
Kell hozzá ismerni a Fizikát, Mechanikát, Mechatronikát, Elektronikát, és talán még hálózati ismeret sem árt...Ha ez irányban akarsz érdeklődni, javaslom a BME villamosmérnök képzését, azon belül lehet szakosodni robotikára ha jól tudom. Elég felkapott szakma mostanság és szerintem jól is fizet!
Szóval hajrá!
-
murdoc34
újonc
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot, javaslatot kérni a nálam tapasztaltabb fórumozóktól !
A Téma pedig a : Digitalizáció+Automatizálás+Robotika
Bízom benne nem kerülte el a figyelmem, ha máshol van ilyen téma akkor sorry....
Szeretnék tájékozódni a fenti témákban, elméleti oldalról, viszont nem találtam erre alkalmas könyvet, tanulmányt vagy hasonlót. Cikkeket, híreket, illetve konkrét cégeket találtam akik a fentiek adott területre való bevezetésével foglalkoznak.
Van esetleg ötletetek merre érdemes elindulni a keresgélésben? Libri és hasonló könyvesboltok nem tartanak ilyen típusú könyveket (legalábbis én nem találtam), maximum az ipar fejlődésének lépéseinél megemlítik a témákat.
Egyetemisták feltöltöttek néhány rövid szakdolgozatot, de igazából egy hivatalosabb, szakember által írt könyvet vagy tanulmányt keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest