- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Nem tudom, hogy van e erre konkrét könyv.
Mivel ez elég sok területet átfogó téma.
Kell hozzá ismerni a Fizikát, Mechanikát, Mechatronikát, Elektronikát, és talán még hálózati ismeret sem árt...Ha ez irányban akarsz érdeklődni, javaslom a BME villamosmérnök képzését, azon belül lehet szakosodni robotikára ha jól tudom. Elég felkapott szakma mostanság és szerintem jól is fizet!
Szóval hajrá!
-
murdoc34
újonc
Sziasztok !
Szeretnék tanácsot, javaslatot kérni a nálam tapasztaltabb fórumozóktól !
A Téma pedig a : Digitalizáció+Automatizálás+Robotika
Bízom benne nem kerülte el a figyelmem, ha máshol van ilyen téma akkor sorry....
Szeretnék tájékozódni a fenti témákban, elméleti oldalról, viszont nem találtam erre alkalmas könyvet, tanulmányt vagy hasonlót. Cikkeket, híreket, illetve konkrét cégeket találtam akik a fentiek adott területre való bevezetésével foglalkoznak.
Van esetleg ötletetek merre érdemes elindulni a keresgélésben? Libri és hasonló könyvesboltok nem tartanak ilyen típusú könyveket (legalábbis én nem találtam), maximum az ipar fejlődésének lépéseinél megemlítik a témákat.
Egyetemisták feltöltöttek néhány rövid szakdolgozatot, de igazából egy hivatalosabb, szakember által írt könyvet vagy tanulmányt keresnék.
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest