Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Hoppá-hoppá egyvalami ,majdnem elkerülte a figyelmemet.
Oké ,hogy 10 emeletes panelházban lakunk,de az ötödiken. Így nem oda forgatjuk a parabola antenna tányérját ,ahová csak szeretnék. Kívéve ,ha felkábelezem a lapostetőre és minden percben figyelhetem,hogy mikor vágja el valaki a kábelem vagy épp mikor tulajdonítsa el a tetőről, cakli-pakk.
Na akkor, merre is lakunk az égtájakhoz viszonyitva ?
Passz.Beírtam keresőbe a kerület / utcanevet és átkacsoltam műholdas képre.
Így megtudtam ,hogy kelet felé nézz az antenna felszerelésre kiszemelt falfelületünk.Fél siker, mert többször belebotlottam a következő cikkfoszlányba:
ASTRA 1G műholdját a keleti 19,2 fokos pozíciójáról áthelyezte a keleti 23,5 fokra
Ennek tükrében ,úgyvélem nem kerülhetek kínos helyzetbe ,valahogy csak be tudja állítani a szaki mégiscsak ő ért hozzá.
Gyorsan megnézztem egy pár, további szabadon fogható műhold elhelyezkedését:- Amos 2 / 356.0 kelet
- Hotbird 9 / 013.0 kelet
- Thor 2 / 359.2 keletMost,hogy ennek is utánajártam, megnyugodtam.
Viszont továbbra is várom az észrevételeket, tapasztalatokat!
Ne csak egy "bolgszerű" írás sorozat álljon itt,hátha másnak is segítségére lehet a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest