Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsokiandra
tag
Nem értek hozzá, nem is tudom a választ, de most hirtelen az jutott eszembe, hogy mennyi visszaélés lehet ezzel.
Pl. idős (vagy nem is olyan idős csak technikában nem annyira jártas) ember megkéri a szomszédot, hogy valamit segítsen már neki a dápban. A szomszéd meg aláír a nevében egy végrendeletet amiben rá hagyja a házát, pénzét vagy bármit.
A rokonok nem is tudnak róla, majd 10-20 év múlva meghal az illető és előkőjön a szomszéd a az aláírt pdf végrendelettel. -
bozsokiandra
tag
Ealáírásról van valami infó, hogy mikor lesz mindenkinek az app-ban?
-
bozsokiandra
tag
Aktivált DÁP app egy telefon factory reset után működik gond nélkül ha újra felrakom vagy be kell menni megint a kormányablakba regisztrálni?
-
bozsokiandra
tag
5-én regisztráltam a kormányablakban a dáp appot. Azóta sem jött az aktiválásról az értesítés. Másoktól olvasom, hogy néhány órán belül aktiválták.
Ez a ritka kivétel vagy nálam elrontottak valamit? Érdemes szólnom vagy várjak türelmesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest