- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsokiandra
tag
Nem értek hozzá, nem is tudom a választ, de most hirtelen az jutott eszembe, hogy mennyi visszaélés lehet ezzel.
Pl. idős (vagy nem is olyan idős csak technikában nem annyira jártas) ember megkéri a szomszédot, hogy valamit segítsen már neki a dápban. A szomszéd meg aláír a nevében egy végrendeletet amiben rá hagyja a házát, pénzét vagy bármit.
A rokonok nem is tudnak róla, majd 10-20 év múlva meghal az illető és előkőjön a szomszéd a az aláírt pdf végrendelettel. -
bozsokiandra
tag
Ealáírásról van valami infó, hogy mikor lesz mindenkinek az app-ban?
-
bozsokiandra
tag
Aktivált DÁP app egy telefon factory reset után működik gond nélkül ha újra felrakom vagy be kell menni megint a kormányablakba regisztrálni?
-
bozsokiandra
tag
5-én regisztráltam a kormányablakban a dáp appot. Azóta sem jött az aktiválásról az értesítés. Másoktól olvasom, hogy néhány órán belül aktiválták.
Ez a ritka kivétel vagy nálam elrontottak valamit? Érdemes szólnom vagy várjak türelmesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Képregény topik
- Milyen program, ami...?
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest