Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
DarkByte #143 üzenetére
A sajtónak is egyértelműen kellett volna fogalmaznia. Az ügyfélkapu a továbbiakban kétfaktoros azonosítással érhető el. Megjegyzem, hogy méga Google se vezette be a kizárólag kétfaktoros azonosítással történő bejelentkezést. Egyébként az az érdekes, hogya kétfaktoros azonosítás második lépcsőjét sok cég (Google, Apple, bankok, stb.) mobiltelefonnal oldja meg. Végre egy olyan megoldás, ahol nem lesz kötelező a mobiltelefon, a belépési kód fogadásához hanem ennek funkcióját az autentikátor veszi át. Igaz az átlag felhasználóknak egy egy kicsit szokatlan, szerintem nehezebben fogják tudni használni. Mondjuk a kétfaktoros azonosítás sem sokklal növeli a biztonságérzetet. Állami szoftverfejlesztés? Én állami hálózatüzemeltetésnél dolgoztam, igaz szintén nem mostanában. Az elég profi volt. (NIIF). Írtam is itt nemrég róla. A most megszűnő KIFÜ-ről ezt nem tudnám elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest