Hirdetés
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
rednifegnar #683 üzenetére
Hülyeség. Az Őpostájuk egy webes szolgáltatás, amibe emaillel is be lehet jelentkezni. Az elektronikus feladást meg inkább hagyjuk, amikor egyszer akartam ilyet egy fél óráig ment a matek, hogy mit és hogy meg üzletvezetőt hívtak. És akkor még nem volt olcsóbb, most nem tudom mi változott azóta. De amikor lebeszél az alkalmazott róla, mondván nekik az sokkal több adminisztráció. Mondom jó, akkor maradunk a papíralapnál. Inkább fizetek egy kicsivel többet egy levélfeladáskor, csak skippeljük már a 30 perces pöcsölést, mert nem értenek hozzá. Úgy mond én voltam az első, aki ilyet kért. Utána még poénkodott a csaj, hogy nem akarok máskor is jönni, hogy "rajtam" gyakoroljon. Haláli viccei vannak.
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest