Hirdetés
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
rednifegnar
üzenetére
Hülyeség. Az Őpostájuk egy webes szolgáltatás, amibe emaillel is be lehet jelentkezni. Az elektronikus feladást meg inkább hagyjuk, amikor egyszer akartam ilyet egy fél óráig ment a matek, hogy mit és hogy meg üzletvezetőt hívtak. És akkor még nem volt olcsóbb, most nem tudom mi változott azóta. De amikor lebeszél az alkalmazott róla, mondván nekik az sokkal több adminisztráció. Mondom jó, akkor maradunk a papíralapnál. Inkább fizetek egy kicsivel többet egy levélfeladáskor, csak skippeljük már a 30 perces pöcsölést, mert nem értenek hozzá. Úgy mond én voltam az első, aki ilyet kért. Utána még poénkodott a csaj, hogy nem akarok máskor is jönni, hogy "rajtam" gyakoroljon. Haláli viccei vannak.
Aktív témák
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Warships
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest