- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- TCL LCD és LED TV-k
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- E-book olvasók
- Egérpad topik
Aktív témák
-
válasz
nanotek911
üzenetére
Bevallom őszintén (és ezért elég sokan tartanak idiótának) kifejezetten nem szeretem az ingyenes dolgokat. Nem azért, mert szeretek fizetni, hanem elvi okokból.
Az olcsó dolgokat szeretem. Az olcsó dolgok ugyanis bizonyos mértékig olcsóbbá teszik az árut, ami kevesebb pazarlást, visszaélést eredményez, tehát végső soron jobban járunk vele.
Hasonló okokból az átalánydíjas megoldásokért sem rajongok korlátos erőforrások esetén.
Ahogy írod, egy olcsó (és akár specifikált) népi elektronikus aláírás szerintem is tök jó lenne. Céges vonalon annak is látnám értelmét, hogy legyen egy olcsó alapdíj + aláírásonkénti díj, a sokat aláírók (időbélyeget használók) számára pedig lehetnek csomagok.
De ez, hogy valakinek akár évi 1-2 aláírás kedvéért is ekkora összegeket kelljen letennie, szerintem agyrém.
MaCS
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- OTP Bank topic
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest