Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Ennek semmi köze a tényleges, torrenten mint eszközön keresztül megvalósított jogszabálysértéshez.
Kismillió országban működik az a gyakorlat, hogy kamu alapon pénzt követelnek és a címzett bekapja a horgot, megijed vagy egyszerűen csak olcsóbb fizetnie. A németeknél az volt ebben a vérlázító, hogy ügyvédek álltak bele ezekbe a követelésekbe, miközben tudniuk kellett, hogy erősen vitaható a jogalap, miközben nyilvánvaló volt, hogy a német szemlélet szerint az ügyvédek korrektek.
Ennek nálunk az Intrum Isutitia volt az élharcosa. Három követelést kaptam tőlük hét számjegyű összeggel -- és semmi közöm sincs egyikhez sem. Bepróbálkoztak, nem kevés esetben sikerrel.
Az állampolgári appról: én rögtön az elején regisztráltam, és amint lehetett, aktiváltam. Szerintem ez a jövő, nem is értem, hogy hogyan lehet ezt megkérdőjelezni. Az persze már más kérdés, hogy milyen a kivitelezés -- és egyelőre elég szerény.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért gond az, hogy az idősebb generáció számára ez kihívást jelent. (Én is közelítek a hatvanhoz...) Nem kötelező a használata.
MaCS
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Netflix
- eBay
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- További aktív témák...
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest