Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
marstensid
csendes tag
Srácok, elég érdekes ez az egész digi move, nem unatkozom miatta az 100 meg most se. A digi ügyfélszolgálata kb. semmit se tud. Amióta megcsinálták a hálózatkorlátozási rendszert az egész egy...
18.-a óta nem működik rendesen(bevolt lassítva, pedig a 3,5GB/9GB). Felhívtam akkor 1272-t hibabejelentő 72 órán belül nem változott semmi.
(2 db előfizetésünk van)A hibabejelentőre a válasz túlforgalmazás volt, ami egyrészt igaz is mert unokatestvérem 21GB-nél tartott mivel addig nem volt korlátozás, de attól még engem nem kellett volna korlátozni. Vele is csináltak vmit de őt ilyen 40-50kilobyte/s néztem is egy kicsit... engem 300 kilobit/s
Stick cserét mondtak. Kicserélték, az a sticket persze hibás volt...(nem is érzékelte a gép) Megint stick csere.
A helyzet nem változott. Még egy hibabejelentő, arra is vmi túlforgalmazás jött vissza, pedig az ügyfélszolgálatos nő többször is megnézte és 3,5 GB adatforgalmam volt, 3-szor is megnézte és még 3 különböző ügyfélszolgálatos is, aztán 1272-n is 3-szor megkérdeztem. Mindegyik 3,5 GB-ot mondott. Végül azt mondták várjam meg a februárt. Működött, gondoltam csak vmi hiba keletkezett a rendszerben a korlátozási rendszer telepítés miatt és nem vették észre. Erre ma egyik másodpercről a másikra megint tapasztalom a lassítást. 1GB adatforgalmam sincs még a rendszer a 3 db adatforgalom mérő programomon + még a hálózati beállításoknál mindig kiirkáltam txt-be mennyit használtam(az nem igazán tévedhet max kicsit). Utána 1272-t felhívtam és megkérdeztem mennyi adatforgalmam van erre hónapra. Így van, nem értem el még az 1GB-ot se. Még lenne 8GB+-om.
Az ügyfélszolgálatos szavait idézem: " Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az internetszolgáltatás sebességét nem korlátoztuk" mondom neki,hogy itt látom a speedtesten meg érzem is amikor betöltök egy oldalt. Újabb hibabejelentő
. (Most már az én telefonszámom van megadva,ha hívnak mert rokonomnak azt magyaráznak be amit akarnak, végre talán kiderül mi a baj.) Szerintem lefogom mondani. Digi sokszor megbízhatatlan. A kábelnetét is már ígéri 1 éve és még mindig nem építette ki és minden évszakban a következőt jelölgeti meg.Telenyomorról ne is beszéljünk. Mindenesetre én nem ajánlom a Digi move-ot.
Amm pécsi vagyok.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Assetto Corsa EVO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Kiváló Kinect szenzor, kamera Xbox One, One S, One X konzolokhoz!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest