- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
Stiletto107 #399 üzenetére
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, lehet hogy nem aktiválták a kártyát, vagy csak natúr kuka...
-
Stiletto107
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Rendesen adtam meg az APN beállításokat.
Nem a mobilnetet nem adja, hanem sajnos a kártya a hálózatra sem csatlakozik fel.
A térerőt jelző ikon halvány és egy piros X van rajta.
Akármit is próbáltam eddig sajnos nem ment.Ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában!!!
-
club1
veterán
válasz
Stiletto107 #396 üzenetére
Persze, megy a Digi Move telefonokban is. Az APN nevét kell csak rendesen beállítani, mert a telefonok alapból nem ismerik a Digi Move sim-et.
-
mycso
veterán
válasz
Stiletto107 #396 üzenetére
Persze megy,, én telefonokban, táblagépekben használtam.
Az APN beállításokat jól adtad meg?? Alapból lehetséges, hogy a telenor beállításaival szeretne csatlakozni, ami nem jó. A digi beállításait kell használni. -
Stiletto107
csendes tag
-
zsolt501
nagyúr
Nagyon úgy néz ki, hogy alakul a digi.
[link] -
icetheman
tag
Üdv!
Szükségem lenne mobilnetre, koleszba....
Találtam egy ilyet: http://digi.hu/mobilinternet-szolgaltatasunk
Szerintetek , a mostani előfizuknál a legnagyobb 15 giga mellé is adnak +30at éjjeli felhasználásra?
Köszi a helpet!
-
csubuka
addikt
Plusz ahogy nézem normális túlforgalmazás esetén nem tiltó vagy komolyan túlszámlázó csomag még a céges Telenor előfizun keresztül sincsen 1000Ft alatt (100 MB, Telenor üzleti előfizu mellé... de amelyik telóba ez kell, abban dominós sim van), akkor meg mégis ez a jó biznisz egy "átlagembernek". Mondjuk akad "korlátlan" 3G is a családban, de nekem is kellene valami... régebben volt a Like mellé 50 MB net 1800 Ft körül, mára felment magasabb kategóriába az is, persze plusz szolgáltatással - amire semmi szükségem nem lenne - inkább maradt volna "olcsóbb".
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A DIGI a legolcsóbb mobilnet szolgáltató, ha mondjuk kártyás készülékhez akarok mobilnetet vagy normál magán előfizetés mellé? Itt most a céges SIM-ekkel ellátott speci kedvezmények nem érintenek...
-
zichie
senior tag
Ha mindkét kártya aktív volt, akkor nekem gyorsabban merült le a teló. Amikor mindkét kártya aktív volt és a másodikról (t-mobile domino web) ment a voip hívás, akkor gyakran akadozott, gyenge volt a hangminőség. A jelenség független volt attól, hogy melyik kártya melyik slotban (sim1 vagy sim2) volt. Amióta csak egy Telenoros kártyát használok, azóta nincsenek ilyen problémák.
Kétkártyás használatkor ha váltottam egyik kártyáról a másikra, azaz a kettes T-set aktiváltam, az egyes Telenor-ost pedig direkt lekapcsoltam, hogy ne legyen egyszerre aktív a két kártya, akkor jobb volt a voip, de még néha így is akadozott a hang. Most egy kártyán megy a gsm hívásfogadás és alkalmanként a net (kimenő voip hívással). Így nincsenek voip problémák (20-ból 19 hívás kifogástalan), de drága a net, mert nem adatkártya, hanem hang alapú feltöltős Praktikum Klikk csomaggal (ahol már lejárt az ingyenes 3 hónap).
Sajnos a Galaxy S Dous nem túl erős teló, de új telót nem akarok venni. Egykártyásként azért egész jól használható, ha nem is túl gyors. Az sem lenne szerencsés, ha a Duos telóban együtt lenne a Telenoros és a Digis kártya, mert mindkettő a Telenor hálózatát használja. -
club1
veterán
Nincs ilyesmi a Diginél (Telenornál), a Telenor a tetheringet a rendes előfizetőinél sem tudja tiltani, a Digi-s apn-jükön pedig semmi ilyesmi nincs beállítva.
Viszont ezt a kapcsolgatást a két kártya között nem értem. Mi DUOS Samsungokat használunk az egyik slotban rendes, a másikban csak adatkártyával, és semmi gondunk nincs a telefonálással/voipozással. Max. annyi, hogy voip hívás közben a másik kártyára beérkező GSM hívás megszakítja a voip hívást. Tehát nem kell kapcsolgatnunk semmit, működik ahogy kell. -
zichie
senior tag
Kösz az infót. 5-6 óra nekem akár egy hétig elég, mert nem állandóan vagyok mobilneten. Csak akkor kapcsolom be, ha netre van szükségem vagy voip (delmont) kimenő hívást akarok. A kétkártyás telómat akarom vele egykártyásítani, mert körülményes mindig kapcsolgatni a két sim kártya között. Ezen kívül egy wifis tabnak is osztana alkalmanként netet, szükség esetén más (nem saját) egykártyás telónak is.
Tudomásom szerint tethering és voip tiltás nincs a Diginél. -
zichie
senior tag
Egy ilyen 3g mifi eszközt tervezek használni DIGI Move nettel. Van valakinek tapasztalata? Digikábel előfizető vagyok, így 1500 forintból kijönne 1GB mobilnet. Van-e olyan lehetőség, hogy nem kérek a digitől sticket, csak sim kártyát?
-
paolinho
őstag
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de a Digi Mobilnet-je (ami valójában tudom, Telenor) 4G kompatibilis?
-
namenlos
tag
válasz
lorumLaci #370 üzenetére
Végül több mint két hétig járkáltam az váci úti ügyfélszolgálatra, hetente többször is, mert mindig mondták, hogy majd akkor lesz stick és akkor menjek vissza - végül feladtam. Persze telefonon sehogy nem lehet érdeklődni, és félrerakatni sem lehet... menjek be mindig személyesen, mert biztosan nincs jobb dolgom. Néha vicc, amit csinál ez a cég!
-
lorumLaci
tag
A digi rendszeréből megtudható az adatforgalmam?
guglizgatok, de eddig semmi értelmes.... -
namenlos
tag
DIGI milyen típusú USB sticket ad a mobilnethez? Nem 3G képes androidos tablethez kéne, csak nem mindegyik kompatibilis.
-
gkiskovacs
csendes tag
Júliustól picit változnak a csomagok, négyes pont:
http://digi.hu/uploads/documents/aszf_revisions/20140701_aszfmod.pdf -
romet
tag
Digi APN átírás téma. Többen jeleztétek, hogy az APN nem engedi magát átírni, ill. átírni igen, de elmenteni nem. Mivel nincs ilyen menü. Mindenki leírja, hogy sikerült, de a hogyant már nem... Pár órám ráment, de rájöttem. S le is írom:
belépsz, beírod, hogy új APN-t szeretnél, beírod az adatokat (digi data, ill. digi, ahogy fent leírták) és megnyomod a főképernyő (home) gombot, vársz pár másodpercet és visszamész az APN beállítás menübe, s minden ok. A miértet ne kérdezzétek, véletlenül jöttem rá, de működik. -
paolinho
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy öcsém Digi-s előfizetésére vettem egy mobilnet-et, amit úgy szeretnék használni, hogy a kártyát egy úgynevezett SFR 3G eszközbe belehelyezem, és arról wifi-vel üzemeltetném a telómon. Azonban az istennek nem kapcsolódik így a Net-re Azonosítási problémát ír hivatkozásul. Mi lehet a gond? Van erre valakinek valamilyen ötlete? -
g0dl
addikt
A digi move ugye mindig naptár hónap szerinti elszámolással megy? Nekem kb. két hónapra kéne, de a telenornál megismert inkorrekt elszámolást ( önkényes kezdőnap stb. ) szeretném elkerülni.
-
timea1991
tag
Online lehet sticket rendelni?
-
timea1991
tag
A stickért mennyit kell fizetni azt nem irják
-
FeRkE
őstag
Közben elolvastam az 1.hsz-t, megkaptam a kérdésemre a választ
-
banhammer
veterán
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Van egy Huawei 3131 stickem, win 8.1 alatt nem sikerült kapcsolatot létrehozni. Internet kapcsolat van, de egy oldalt sem hajlandó behozni. Tud valaki segíteni? Köszönöm.
-
boss16
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a Digi Move használható-e egy ASUS Memo Pad 10-es tablettel? Köszi a válaszokat. -
zichie
senior tag
Nálam nincs bepipálva, mert a teló nincs állandóan mobilneten, csak akkor, amikor szükségem van rá. Ha VOIP (Delmont) telefonálok, akkor sajnos az első (nem mobilnetes) kártyát deaktiválnom kell, mert szakadozó lesz a hívott fél oldalán a beszélgetés.
Digi Move esetében ugye nincs tiltva a SIP? -
club1
veterán
Pont Galaxy S Duos-el (S7562) volt a kedvezőtlen tapasztalatom egy szolgáltatóval (Telenorral). Mondjuk azon a készüléken két külön szolgáltatóval sem egy élmény a netezés, mert a netes kártyát jóval kisebb sebességgel lehet használni ha be van pipálva a sim kártya-kezelőben a "bejövő hívások fogadása adatszolgáltatás használatakor". Ha viszont ez nincs bepipálva, akkor a net gyors lesz ugyan, de a másik (nem netes) kártya le-feltöltés közben nem lesz elérhető (hívható).
-
tomcsa44
tag
Köszönöm szépen a választ!
Azért is tetszik, mert nincs hűség. Egy utolsó kérdésem lenne. Dual simes telefonom van (telenor és voda). Működne úgy, hogy az egyikbe a digi simet rakom, a másikba a telenorosomat (voda meg egy másik telefonba)?
Mert a Lumia 625-öt, amit majd netezésre akarok használni (függetlent veszek), majd a nyáron veszem meg. Addig meg netezek majd az alcatelemen.
-
tomcsa44
tag
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a Digi Mobilnet csomagjairól? Én az 1 gigásat néztem ki 1500ft-ért, havidíj nélkül. Mennyire megbízható, milyen gyors? (Azt tudom, hogy a Digi a telenortól bérli a hálózatot.) Simet esetleg adnak? Telefonba kéne és nem OTG megoldással.
Köszönöm!
-
tyll30
tag
Keresek (ZTE MF190) USB sticket, vagy csak kupakot!
Ha valakinek lenne, priviben irjon rám
Köszi -
Lasy
veterán
sziasztok, egy kis segítség kellene nekem.
Hátha olvassa még valaki ezt a fórumot.van egy mobil WIFI-m (mifi) R206
A függetlenítése sikerült NCK szerint.
Ami fontos lenne, hogy itt a beállításoknál megtaláltam, és be is írtam, hogy DIGI az APN-hez, de valami számot kér még.
Ez milyen szám lenne? -
mycso
veterán
-
gypali27
csendes tag
Szia!
Elolvastam sok hozzászólásod, de gondoltam írok, hasonló problémám van,mint amiket itt megoldottál.
Vásároltam most karácsonyra páromnak egy prestigio multipad 7.0 tabletet és sajnos sim foglalat nincs rajta így én is digis mobilnettel próbálkoztam.Alapból azt hittem nem támogatja az otg-t az a probléma,mert kábelt sem adtak hozzá, pedig a csomag tartalma szerint lennie kellene benne.
Na lényeg.Rádugom a digis sticket világít, kéri a pin kódot.Ki is írja telenor 3G.
Csak a térerő jelzés szürke tehát nem aktív.Csak akkor ha a wifi is megy.De mint írtad, a wifi az elsődleges ezt olyankor lekell kapcsolni.
Van egy olyan menüpont hogy mobilhálózatok ott a digire ha kattintok, azt írja a hálózatra nem tud csatlakozni próbálja később.Én az APN beállításokat nem piszkáltam, amit itt leírtál kifpogom próbálni este, remélem sikerül.
Persze a nő azt mondta a diginé, hogy nem biztos fog működni.Gondoltam én majd úgy is felismeri, mert linuxon mac-en is használtam már ilyet és nem volt vele gond.
De hát nincs internet továbbra sem.Remélem az APN beállítás megoldja.
Köszi a leírtakat.Üdv:
P -
k_zsolt
tag
Na én kipróbáltam a Vodafone mobilinternetet Vitamaxhoz, meg most tegnapelőtt lett nekem ez a Digi-s, amit a fórumtársunk beírása alapján sikerült beizzítanom, köszönet érte
A Vodafone 3G tudott 21Mbit/s-t is lefelé, de ahogy látom ez a Digis már nem tud. Ez csak Digi korlátozás vagy a Telenor alapból csak a 7.2Mbit/s-t tudja adni 3G-n?
-
Thrawn
félisten
Sziasztok!
A Digi normál vagy micro méretű SIM-kártyát ad? Lehet választani is esetleg?
-
gtgt
csendes tag
Igen, ez pontosan így van. Még a SIM kártyán is Telenor logó van. Az ügyfélszolgálat pont ezért necces. Nem nagyon tudják a Telenornál éppen mi a helyzet. Max SIM kártyát vagy sticket tudnak cserélni, ha elromlott. Technikai problémával (nekem még nem volt) én megpróbálnám a Telenor-t hívni, hátha nem hajtanak el...
-
qkaleko
tag
Üdv!
Nem vagyok digi előfizető, de szeretnék előfizetni 2 gigás csomagra, mi kell hozzá?
Nyilván személyi igazolvány, azon kívül van valami költség, belépési díj vagy helyszínen fizetendő egyéb összeg? Ja és modemre nincs szükségem, mert van itthon, meg amúgyis telefonban lesz használva, csak SIM kártyát is lehet kérni? -
club1
veterán
válasz
kisbrekes100 #317 üzenetére
Elsőként mindenképp nézd meg, hogy van-e nálatok a Telenyomornak stabil 3G-je. Másodsorban pedig én nem szerződnék olyan szolgáltatóval, ahol nem írják le sehol (sem a weblapon, sem az ÁSZF-ben), hogy az adatforgalmi korlát túllépését követően mennyire korlátoznak.
-
kisbrekes100
tag
Sziasztok.
Csütörtökön kell be mennem Egerbe a netér. A 15 gigás csomagot fogom választani.
Annyi kérdésem volna, ha le megy ez a nappali 15 gigás adatforgalom, azután körülbelül mekkora letöltési/feltöltési sebességre számíthatok? Nektek mennyi szokott lenni?
-
ekitep78
csendes tag
Sziasztok. Kellenne egy kis segítség.
Van egy ONDA V701-es tabletem. Szeretnék rajta netet. Meg is csinálok mindent, van hálózat is, de nem csatlakozik a nethez. DIGI MOVE-al szeretnék csatlakozni. Már mindnet próbáltam. a 3G ikon meg sem jelenik. 4.0.3-as android van a tabon. Valakinek valami ötlet? Köszönöm. -
NGA
addikt
Keresek digi move (ZTE MF190) USB sticket, vagy csak kupakot!
Ha valakinek lenne, priviben irjon rám
Köszi
-
Zeeba
csendes tag
Segtséget kérnék, DIGI SIM kártyával szeretném használni a SAMSUNG N150-es netbookomat. A beépített modem "megfelelően működik". A SIM beállításokat megtaláltam. Windows7-et használom, hogyan tudok kapcsolódni a net-hez?
-
bbenjamin
csendes tag
Digi mobilinternetnél honnan számolják az adatforgalmat? Hó elejétől vagy minden hónapban az internet megrendelésének napjától?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
A DU Meter ~ 12 GB elhasznált havi adatforgalmat ír, a Digi Move progija pedig 2,16-t. Szerintetek? A 12 GB egyébként jórészt netes játékból jött össze. Csak a Digi Move nem számlálta, vagy a Telenor rendszerében sincs benne ez a ~ 10 GB többlet?
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
[Ezzel menne] a Digi Move ??? -
kano
nagyúr
válasz
marstensid #302 üzenetére
Nekem is valami hasonló problémám volt még az indulásuknál. Az aktuális havi forgalmat túlléptem, majd lekorlátozták. Azonban az új hónapban nem oldották fel a korlátozást (az ÜFSZ szerint fel volt oldva). Kicsit telefonálgattam, de semmi. Lemondtam a fenébe és szereztem egy T-s mobilnetet. Azóta semmi gondom és sokkal gyorsabb is. Sajnos a Telenor egy sz*r.
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
Adott egy ismerősömnél egy GoClever R83.2 tablet Android 4.1.1-el.
Van egy Digi Move-os stick.
Bedugom: pin kódot kéri, elfogadja.
szól hogy sd kártya hibás (nincs is benn)Az itteni első hozzászólás alapján keresek hálózatot akár Digi-t akár Telenor HU-t választok, nem történik semmi. A stick zölden világít.
Aztán belépek az APN beállításokhoz és nincs ott semmi.
Új APN
kitöltök minden mezőt
azt írjátok itt nyomjam le a menü gombot és a mentés opciót.
Na most nincs menü gomb. Bárhova nyomok a táblán eltűnik a kitöltött APN rész és nem menti el.
Akármenyik gomb, a bal alsó sarokban vagy a jobb felsőben nyomom, egyszerűen eltűnik.Mit tudok tenni?
Köszi
-
Vodar
senior tag
A Diginek semmi köze a mobilnethez, csak egy viszonteladó, amilyen pl. te is lehetnél (túlzok). A mobilnet a Telenoré, teljes egészében ő felel érte. És azért vannak mostanában ilyen fura dolgok, mert a Telenor országos szinten frissíti a szerverek szoftvereit. Még 1-2 hónapig történhetnek furcsaságok, ez benne van a pakliban.
-
marstensid
csendes tag
boccs a hüye fogalmazásért :S
-
marstensid
csendes tag
Srácok, elég érdekes ez az egész digi move, nem unatkozom miatta az 100 meg most se. A digi ügyfélszolgálata kb. semmit se tud. Amióta megcsinálták a hálózatkorlátozási rendszert az egész egy...
18.-a óta nem működik rendesen(bevolt lassítva, pedig a 3,5GB/9GB). Felhívtam akkor 1272-t hibabejelentő 72 órán belül nem változott semmi.
(2 db előfizetésünk van)A hibabejelentőre a válasz túlforgalmazás volt, ami egyrészt igaz is mert unokatestvérem 21GB-nél tartott mivel addig nem volt korlátozás, de attól még engem nem kellett volna korlátozni. Vele is csináltak vmit de őt ilyen 40-50kilobyte/s néztem is egy kicsit... engem 300 kilobit/s
Stick cserét mondtak. Kicserélték, az a sticket persze hibás volt...(nem is érzékelte a gép) Megint stick csere.
A helyzet nem változott. Még egy hibabejelentő, arra is vmi túlforgalmazás jött vissza, pedig az ügyfélszolgálatos nő többször is megnézte és 3,5 GB adatforgalmam volt, 3-szor is megnézte és még 3 különböző ügyfélszolgálatos is, aztán 1272-n is 3-szor megkérdeztem. Mindegyik 3,5 GB-ot mondott. Végül azt mondták várjam meg a februárt. Működött, gondoltam csak vmi hiba keletkezett a rendszerben a korlátozási rendszer telepítés miatt és nem vették észre. Erre ma egyik másodpercről a másikra megint tapasztalom a lassítást. 1GB adatforgalmam sincs még a rendszer a 3 db adatforgalom mérő programomon + még a hálózati beállításoknál mindig kiirkáltam txt-be mennyit használtam(az nem igazán tévedhet max kicsit). Utána 1272-t felhívtam és megkérdeztem mennyi adatforgalmam van erre hónapra. Így van, nem értem el még az 1GB-ot se. Még lenne 8GB+-om.
Az ügyfélszolgálatos szavait idézem: " Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az internetszolgáltatás sebességét nem korlátoztuk" mondom neki,hogy itt látom a speedtesten meg érzem is amikor betöltök egy oldalt. Újabb hibabejelentő. (Most már az én telefonszámom van megadva,ha hívnak mert rokonomnak azt magyaráznak be amit akarnak, végre talán kiderül mi a baj.) Szerintem lefogom mondani. Digi sokszor megbízhatatlan. A kábelnetét is már ígéri 1 éve és még mindig nem építette ki és minden évszakban a következőt jelölgeti meg.Telenyomorról ne is beszéljünk. Mindenesetre én nem ajánlom a Digi move-ot.
Amm pécsi vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magyarított Android alkalmazások
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest