Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
BladPussy
csendes tag
Megoldottam! Vettem egy új kábelt, a régit kidobtam, a "lyukat" 13,5 mm-re bővítettem az ajtófélfán (kábelt átvezet)... és a sebesség - mindenféle driver állítgatása nélkül - 486,5 Download és 309,2 Upload. Ez már elfogadható.
Köszönöm CoF-nak és mindenkinek aki bármilyen módon segített. (De, ne csüggedjetek, mert még ezernyi probléma van a tarsolyomban ;-) -
BladPussy
csendes tag
OK. Van egy notebook itthon (Lenovo X250) meg talán kábel is akad, hogy kipróbáljam (de most indulnom kell dolgozni). Estére lesz eredmény, remélem az X250 tud Gigabiten működni?!
Nem gond ha "fizetős" lesz a kiszállás, csak működjön megfelelő sebességgel. Ha már fizetek érte, élvezni is akarom? ;-) -
BladPussy
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az ONT LAN1 portjába van dugva a kábel (CaT5e), és a kábel-csere "házilagosan" nem megoldható (mert egy kb. 8mm-es lyukon az ajtófélfán van átvezetve). Még a DIGI építette ki így évekkel ezelőtt. Most hívhatom a DIGI-t kábel-cserére?
-
BladPussy
csendes tag
Van egy DigiNet 1000-es előfizetésem optikai kábelen, és egy EchoLife HG8143A5 Huawei ONT. Kábelen (CaT5e) a kapcsolat sebessége mégis csak 95 Mbps, pedig a PC alaplapján Intel® Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s található (ASRock B85M Pro4). Hogyan tudnám elérni az 1000-es (vagy legalább a 300-as) sebességet?
-
BladPussy
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nekem is túl szépnek tűnt , ezért gyanakodtam. Úgy tudom "ingyen ebéd nincsen".
-
BladPussy
csendes tag
Akkor mínusz egy doboz (DIGI HUMAX DIGI+C HD4) és mínusz egy előfizetésnél (DigiTV) tartunk. Plusz egy USB-s DVB-C tuner (amit linkeltél). Ez nem hangzik rosszul. Máris nagyobb kedvem lett a téma olvasgatásához ;-)
Ja, és az X96 Max Plus box USB 3.0 portja még szabad. Oda jó lesz az USB-s DVB-C tuner?
OK. Megyek a másik topikba. -
BladPussy
csendes tag
OK. Mielőtt elkezdeném az olvasgatást, azt azért elárulhatnád, hogy az USB-s DVB-C tuner-t melyik "dobozba" (pl. X96 Max Plus) kell dugni? Az így fölöslegessé vált DIGI HUMAX DIGI+C HD4 Box kártyájával mi lesz? E nélkül is lesz digitális adások (legális) vétele? Ez alapvető kérdés.
-
-
BladPussy
csendes tag
Van egy (nem túl okos) LG 32LT75 TV-m, hozzá egy DIGI HUMAX DIGI+C HD4 Box (a digitális adások vételére) egy X96 Max Plus box (online TV-zés), és nemrég óta egy EchoLife HG8143A5 Huawei ONT (DIGINet 1000 Mbps).
Van mód arra, hogy leredukáljam, optimalizáljam a fentebb felsorolt a "gépparkot" (dobozokat)? Hogyan lehetne kevesebb kütyüvel megoldani a digitális adások vételét és az online TV nézést? Minden megoldás érdekel! HELP
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest