Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
vOrOn
tag
A zajnak forrása és több terjedési útja is lehetséges pl.:
- a tápon át a konnektorokon, vezetékeken keresztül (láttál már vezetékre kívülről felpattintott kis szűrő mágnest?),
- kisugárzott (biztos hallottál már közeli mobiltól ciripelni hangfalat).A keverőpultnál a mikrofon le van némítva? Mert amiatt is gerjedhet, akkor is ha nincs rákötve mikrofon a gépre.
Más.
Szerinted egy profi erősítőkben, hangstúdió berendezésékben mi az, ami sok millióba forintba kerül?
Csodálkozni fogsz....
Amatőr nyelvezettel szólva - az hogy a hangcumók ne szedjék össze egymástól és máshonnan a zajokat, tehát az "átsugárzás/áthallás/bezavarás/bugás" elleni védelem.
[ Szerkesztve ]
-
vOrOn
tag
A Eszközkezelő megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Rendszer és karbantartás segédeszközre, majd ezután kattintson az Eszközkezelő fülre. Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet.
Az Eszközkezelőben keresse meg az eszközt a Hálózati kártyák alatt, majd kattintson duplán az eszköz nevére.
Kattintson az Illesztőprogram lapra, majd kattintson az Illesztőprogram frissítése gombra.
Az Illesztőprogram-frissítő varázslóban kattintson az Illesztőprogramok keresése a számítógépen lehetőségre.
Kattintson a Tallózás gombra, és keresse meg azt a helyet, ahová az Illesztőprogram fájljait mentette.
Kattintson az OK gombra, majd az Illesztőprogram telepítéséhez kattintson a Tovább gombra.
-
vOrOn
tag
válasz NoOne1976 #9687 üzenetére
Több mint féléve vagyok digis előfizető.
Torrentezek is. Bont is a GiDi, mégsem tapasztaltam soha hogy leállnának az alkalmazásaim.
Ahogyan bontott a NiberFet is, ott sem vettem észre alkalmazás kilépett, leállt jelenséget.Reggel megmozgatom az egeret, felébred a gép és minden működik.
Router sem panaszkodik, se az előző BEFSX41, se a mostani E2000.Mégis, milyen alkalmazások állnak le nálatok?
[ Szerkesztve ]
-
vOrOn
tag
Tegnap hazajöttem - nincs net, link halott router és hálókártya szerint is. Naná, hogy függőségi görcs egyből előjött.
Persze körömrágós telefon üfsznek - igen látjuk, lépcsőházi "eszköz" "kukatörppapát" játszik, vettünk a jelzését, köszönjük, kérjük türelmét.
Reggel csörög a mobil, "Tsokolomkavboj, Mario vagyok, szeretnék javítani, zárva van a lépcsőház."
Beengedtem, most boldog vagyok.Semmi "indítsa bal füle mögül jobb lábbal a windowst, routert, kapcsolja ki nagymamát, rugja meg az öcsikét, másszon le szőke cicájáról, számoljon el százig klingon nyelven visszafelé, telepítse újra MIR űrállomást, fojtsa el a napfoltokat..." Szinte csalodtam.
Mondjuk korábbi szolgáltatómnál sem volt ilyen gondom.Mindenesetre pozitívan éltem meg, gondoltam megosztom veletek.
-
vOrOn
tag
Stimmt, de semmi kedvem "újraszetáppolni" mindent (kábé 10 perces melóról lenne szó).
Megy minden, semmin nem akarom állítgatni, egyelőre kibírom a tudatlanságom, ahogyan eddig is több hónapon keresztül.
Mindenesetre a böngészőre kétszer is csúnyán ránéztem, azt hittem ö megjegyezte a jelszót. -
vOrOn
tag
válasz Dark Archon #11733 üzenetére
Egy proxy megléte munkahelyeden és másik kollégád korábbi megtekintése eme videónak sok mindenre magyarázat lenne.
-
vOrOn
tag
válasz Dictator^ #11948 üzenetére
Igazából egy végpont, közted és szolgáltató közötti (pl router), által mért szám lenne a "mérvadóbb".
Ui van egy olyan sanda gyanúm, svchost számok a protokoll (fejlécek, adatcsomag azonosítók, kriptelés, checksumok) miatt olyanok amilyenek.
Ahhoz, hogy "beléjük kössön" az ember, tudni kell biztosra, hogy az esetleges PC-éd, hálózatod, tűzfalad, routered, uTorrent beállításai nem-e vezetnek felesleges kontroll és azonosító csomagok küldéséhez.
Sokan pl elfeledkeznek 10%-ot szabadon hagyni mind a feltöltési, mind a letöltési sávszélességből, vagy beállítanak IPv6 használatát ott, ahol nincs is erre lehetőség.müTorrenthez sokat nem tudok hozzászólni, mert évekig rtorrentet használtam, most pedig tixatival nyomulok.
-
vOrOn
tag
válasz correctman #12574 üzenetére
Letöltöd valamelyik Linux disztribúció Live kiadását (de UBCD is jó), CD/Flash-ről bebootolsz és "megnézed" a netet, router nélkül.
Amennyiben így sem jó, akkor tényleg kezdhetsz gyanakodni HW eredetű problémára.
Nem feltétlenül hálókártyára kell gyanakodni rögtön, lehet akár érintkező, csatlakozó, kábel gond is. -
vOrOn
tag
válasz Mogcaa #12619 üzenetére
Az nem bontja magától a kapcsolatot, főleg nem időzített időközönként.
Mond csak, ugye nem telepítettél és futtattál net/registry optimalizáló, puceráló programokat?
Torrentnél hagytál kábé 8-10%-nyi szabad sávot mind a felfelé, mind a lefelé irányuló csatornán?
Gépedet megnézted Live CD/Flashről (Dr. Web vagy Kaspersky), hogy tuti tiszta-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera