Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
adika4444
addikt
válasz Yodamest #109663 üzenetére
Vagy DNS gond, vagy nem tudott új portot nyitni kifelé. Utóbbi NAT-olt környezetben előfordul ha erős torrentes vagy hasonló használja a portokat. A NAT-nál meg mivel nem tudod, kik vannak még azon a publikus IP-n, lehet egy ilyen szomszédod
Elvileg ilyen hibának nem szabadna lennie, gyakorlatilag Telekom mobilneten is tapasztaltam amíg nem volt IPv6. Szerintem itt is megoldás lett volna a v6, a népszerűbb oldalak egyre többje IPv6-kompatibilis.
üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
adika4444
addikt
válasz Yodamest #109665 üzenetére
Mert ha már NAT-olnak, csinálják normálisan, hogy ne kerüljön senki olyan helyzetbe, hogy nincs szabad port. Ezt az IPv4 címek fogyása miatt csinálják, így egy cím alatt van több user. IPv6-on nincs ezzel gond, ott van elég cím. Ha lett volna nálad IPv6, kevésbé tapasztaltad volna szerintem a problémát. De teljesen mindegy, meg nyilván a NAT kikapcsolása hosszútávon csak előnyös.
GoodSpeed
Amióta bekötötték, én itt még nem mértem 920 Mbps-nél többet, a jellemző 840-860. Cseréltem már routert, máshol az itt ennyit mérő gép, router kiméri a 940/940-et (Telekom optika). Szóval az érdekes, mi okozhatja, hogy valahol konstans megvan a 940, valahol pedig üresjáratban is 900-nál megáll. Na nem mint ha az a pártíz Mbps sokat számítana[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #109682 üzenetére
Még ehhez a hibához, ami többeknél is jelentkezik, ez jellemzően budapesti dolog. A hibabejelentőnél a városokra kattintva látszik, hogy az összes hiba bp-ről van jelentve:
https://downdetector.hu/problema/digi/budapest_4157/ -
válasz Yodamest #109691 üzenetére
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz Yodamest #109695 üzenetére
Ha tudja a router, márpedig esetedben is tudja, a szolgáltató is alkalmazza, akkor érdemes bekapcsolni.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MadMancs
veterán
válasz Yodamest #109691 üzenetére
Érdemes kikapcsolva hagyni.
Nálam se szuperált túl jól. Win 11 laptop, droid 13 as telók.
Működni épp működött, viszont nagyon sok oldal belassult, timeout-olt időnként. Mióta újra kikapcsoltam IPv6 megszűnt minden gond.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.